Kjærligheten tok slutt for NRK-profilen

Men Hanne Kari Fossum sitter ikke hjemme og sturer...

AVSTANDEN TOK KNEKKEN PÅ FORHOLDET: Hanne Kari Fossum og Eivind Bulie har avsluttet sitt forhold. - Pendlingen ble for slitsom, sier hun. Foto: NRK
AVSTANDEN TOK KNEKKEN PÅ FORHOLDET: Hanne Kari Fossum og Eivind Bulie har avsluttet sitt forhold. - Pendlingen ble for slitsom, sier hun. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: Programleder i «Schrödingers katt» på NRK1, Hanne Kari Fossum (39), har ikke gitt opp jakten på drømmeprinsen selv om forholdet til NRK-kjæresten Eivind Bulie (44) tok slutt i høst.

- Vi trodde vi kunne fungere som et par, selv om jeg bodde i Trondheim og Eivind i Asker. Men når man ikke deler de hverdagslige opplevelsene sammen mister man hverandre. Jeg føler nok at avstanden til slutt tok knekken på forholdet vårt. Pendlingen ble for slitsom og vi skled fra hverandre, sier Fossum til Se og Hør.

Den treningsivrige programlederen sitter ikke inne og sturer etter at hun ble singel. Hun forteller også at hun er åpen for flere typer menn.

- Jeg har ingen regler hva utseende angår. Personlighet og sjarm er viktige egenskaper jeg ser etter, og jeg har sansen for sitatet «En må ikke lete etter en person man klarer å leve sammen med - en må finne den man ikke kan leve uten», sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fossum overtar «Schrödingers katt»