LYKKEN BRAST: Drew Barrymore og Justin Long har gått fra hverandre. Foto: AP
LYKKEN BRAST: Drew Barrymore og Justin Long har gått fra hverandre. Foto: APVis mer

Kjærligheten tok slutt for Drew

Drew Barrymore er singel igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): "Charlies Angels"-stjernen Drew Barrymore (33) og hennes kjæreste gjennom ett år, Justin Long (30) har gjort det slutt, skriver People.com.

- Jeg kan bekrefte bruddet, men ønsker ikke å kommentere det noe ytterligere, sier talsmannen hennes til nettstedet.

Paret skal ha falt for hverandre da de spilte mot hverandre i filmen "He's Just Not That Into You", og ble for første gang observert sammen på den populære kjendisrestauranten Chateau Marmont i Los Angeles i august i fjor.

Allerede i november skal Barrymore og Long ha blitt mer seriøse. Da tilbragte de en ferie sammen i Connecticut i tillegg til at de feiret Thanksgiving med hans familie i hjembyen Fairfield.

De påfølgende månedene har paret sett ut som om de var uatskillelige og ryktene om et forestående bryllup begynte å svirre.

De festet sammen i Las Vegas, feiret Drews bursdag sammen med Cameron Diaz (35) og senest i mai viste de hvor forelsket de var da de stoppet og klinte foran paparazzifotografer i LA.

- Jeg smiler så mye at jeg har vondt i kinnene for jeg er så lykkelig, sa 33-åringen i et intervju med Vouge for et par måneder siden. 

Og da Long ble med Barrymore på "The Oprah Winfrey Show" beskrev han henne som "Den mest medlidende personen han noen gang hadde møtt."

Nylig feiret paret også Longs bursdag i Michigan hvor hun for tiden spiller inn film, men nå har paret altså likevel valgt å gå hvert til sitt.

LES OGSÅ: Benekter skilsmisserykter