SINGEL IGJEN: «Avatar»-stjernen Sam Worthington har avsluttet sitt tre år lange forhold med Natalie Mark.  Foto: All Over Press
SINGEL IGJEN: «Avatar»-stjernen Sam Worthington har avsluttet sitt tre år lange forhold med Natalie Mark. Foto: All Over Press Vis mer

Kjærligheten tok slutt for Avatar-stjernen

- Det har ligget i kortene en stund.

Publisert
SEHER.NO:  Den australske «Avatar»-stjernen Sam Worthington (34) skal ha blitt singel igjen, tre år etter at han ble sammen med kjæresten Natalie Mark.

Ifølge australske Daily Telegraph møttes de to da Mark jobbet som resepsjonist i Worthingtons australske management-selskap Shanahans i Sydney. 

Worthington har blitt et stort navn i Hollywood etter storfilmer som «Avatar» og «Clash of the Titans», og har hatt med seg kjæresten rundt hele verden på ulike filmpremierer. 

Venner av paret er imidlertid ikke overrasket over at forholdet tok slutt.

- Det har ligget i kortene en stund, tror jeg, sier en kilde til den australske avisen.

Worthington og Mark har ikke blitt sett sammen offentlig siden de så en basketballkamp i New York i oktober, og kilder tror at det har vært problemer mellom dem en stund.

Hvem som gjorde det slutt, eller om det var en felles avgjørelse er uvisst, men Worthington ser ikke ut til å takle den nye singelstatusen særlig bra.

Ifølge Daily Telegraph viste filmstjernen seg fra en heller uheldig side, da han deltok på G'Day USA Black Tie galla-arrangementet i Hollywood i helgen.

Worthington skal ha slått til fotoveggen og bannet høylytt da han ble bedt om å vente med å gå ned den røde løperen etter å ha ankommet Hollywood Palladium.

Tydelig irritert snudde han på hælen og gikk inn en sideinngang i protest. Han skal også ha blitt observert tydelig beruset og bannende inne i salen, og skal ha forlatt setet sitt flere ganger.

Under arrangementet, som var til inntekt for ulike veldedige formål, skulle den gjeveste prisen - et firedagers opphold på luksusiøse Hamilton Island resort qualia, auksjoneres bort til inntekt for flomkatastrofen i Queensland. Og flere av deltagerne skal ha blitt svært sjokkert da Worthington kuppet auksjonen med et bud på svimlende 345.000 kroner.

Senere skal han ha tatt med seg entouraget sitt tilbake på Chateau Marmont hvor de festet uhemmet hele kvelden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Gifter seg med «hemmelig» mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer