Kjærligheten tok slutt etter fire år

- Det er veldig trist å si at vi har slått opp, skriver Dannii Minogue.

SLUTT: Tirsdag annonserte Dannii Minogue og kjæresten Kris Smith at forholdet deres er over etter fire år sammen.  Foto: All Over Press
SLUTT: Tirsdag annonserte Dannii Minogue og kjæresten Kris Smith at forholdet deres er over etter fire år sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld ble det kjent at den australske sangeren, og lillesøsteren til Kylie, Dannii Minogue (40) har slått opp med kjæresten Kris Smith (33).

Det australske paret hadde vært sammen i fire år og i 2010 ble de foreldre til sønnen Ethan (1). Minogue møtte Kris på Ibiza i 2008 og de har de siste årene bodd sammen i Danniis hjemby Melbourne.

Ifølge nyhetsbyrået Bang Showbiz hintet Smith om bruddet med en kryptisk melding på sin Twitter-profil.

- Det er godt å være viktig, men det er viktigere å være god…er ikke helt sikker på hva min jobb er lenger…men jeg vet at jeg elsker sønnen min mer enn livet.

Paret har den siste tiden jobbet mye og tilbrakt svært lite tid sammen, og natt til onsdag bekreftet Dannii bruddet på sin Twitter-profil.

- Det er veldig trist å si at vi har slått opp. Vi er fortsatt glade i hverandre og vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige perioden, spesielt for sønnen vår Ethan som fortsatt er vår første prioritet.


På samme tid twitret Kris en lignende beskjed.

- Dannii og jeg har gjensidig kjærlighet og respekt for hverandre og selv om ting ikke har gått som planlagt har vi en flott sønn sammen som vi begge elsker og vi ber alle om å respektere vårt privatliv i denne utfordrende perioden.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sjokkert da mannen ba om skilsmisse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer