Kjærligheten smiler til «Foxy Knoxy»

En måned etter at hun ble frikjent for sexdrap, peker pilen bare en vei for den berømte 24-åringen.

<strong>NÅ KAN HUN SMILE IGJEN:</strong> Etter å ha tilbragt fire år i italiensk fengsel for mordet på sin britiske romkamerat, kunne Amanda Knox i oktober juble over å være en fri kvinne igjen, etter at hun ble frikjent i sin ankesak. Foto: All Over Press
NÅ KAN HUN SMILE IGJEN: Etter å ha tilbragt fire år i italiensk fengsel for mordet på sin britiske romkamerat, kunne Amanda Knox i oktober juble over å være en fri kvinne igjen, etter at hun ble frikjent i sin ankesak. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 24 år gamle amerikanske jenta Amanda Knox ble verdensberømt da hun i 2007 ble arrestert og senere dømt for drapet på sin britiske romvenninne Meredith Kercher i Italia, men frikjent i ankesaken i oktober i år.

Amanda - som raskt fikk kallenavnet «Foxy Knoxy» av internasjonal presse på grunn av sitt utseende - kunne jublende reisende tilbake til USA etter fire år bak lås og slå, fordi den italienske ankedomstolen mente bevisene mot henne ikke var sterke nok.

Etter hjemkomsten prøver Knox så godt hun kan å komme tilbake til et normalt liv, og nå kan hun glede seg over å ha funnet lykken med en ny kjæreste.

Søndag ble hun observert arm i arm med en mann ved navn James Terrano i hjembyen Seattle, ifølge Us Magazine.com.

- De har kjent hverandre i mange år, siden før Amanda dro til Europa, sier James' bror, William, til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Vi gråt sammen da forholdet var over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer