Elizabeth Hurley:

Kjærligheten satt på vent

Stjernen mener coronapandemien har satt en stopper for jakten på kjærligheten.

VIL FORELSKE SEG: Den britiske stjernen Elizabeth Hurley har ikke gitt opp jakten på kjærligheten, men innrømmer at coronaviruset har gjort jakten noe vanskeligere. Foto: Nina Westervelt/ WWD/ NTB scanpix
VIL FORELSKE SEG: Den britiske stjernen Elizabeth Hurley har ikke gitt opp jakten på kjærligheten, men innrømmer at coronaviruset har gjort jakten noe vanskeligere. Foto: Nina Westervelt/ WWD/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det å være i karantene eller isolert fra andre mennesker byr på en del utfordringer. Parforhold blir satt på prøve for noen, mens andre har følt ekstra på ensomheten - da de ikke har noen å dele hverdagen med under coronapandemien.

I Elizabeth Hurleys (54) tilfelle skulle hun gjerne hatt en bedre halvdel ved sin side, men jakten på kjærligheten har rett og slett blitt for vanskelig etter at coronakrisen rammet hverdagen til folk flest.

Vil forelske seg

Den britiske skuespilleren, modellen og badetøy-designeren har hatt flere kjærester opp gjennom årene, og har erfart både forlovelser og ekteskap. Likevel har ingen forhold vist seg å vare for 54-åringen, som likevel ikke har gitt opp letingen etter drømmemannen.

Til Hello! Magazine kunne Hurley nylig avsløre at hun veldig gjerne kan tenke seg å finne sin store kjærlighet, men at håpet er ute om å finne den i nærmeste fremtid.

- Jeg ville elsket å forelske meg i noen, men det vil garantert ikke skje mens jeg er isolert med familien. Kanskje når alt dette er over, så kan jeg skru frontlyset mitt på for fullt og virkelig gjøre en innsats, forteller hun til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer