Elizabeth Hurley:

Kjærligheten satt på vent

Stjernen mener coronapandemien har satt en stopper for jakten på kjærligheten.

VIL FORELSKE SEG: Den britiske stjernen Elizabeth Hurley har ikke gitt opp jakten på kjærligheten, men innrømmer at coronaviruset har gjort jakten noe vanskeligere. Foto: Nina Westervelt/ WWD/ NTB scanpix
VIL FORELSKE SEG: Den britiske stjernen Elizabeth Hurley har ikke gitt opp jakten på kjærligheten, men innrømmer at coronaviruset har gjort jakten noe vanskeligere. Foto: Nina Westervelt/ WWD/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at det å være i karantene eller isolert fra andre mennesker byr på en del utfordringer. Parforhold blir satt på prøve for noen, mens andre har følt ekstra på ensomheten - da de ikke har noen å dele hverdagen med under coronapandemien.

I Elizabeth Hurleys (54) tilfelle skulle hun gjerne hatt en bedre halvdel ved sin side, men jakten på kjærligheten har rett og slett blitt for vanskelig etter at coronakrisen rammet hverdagen til folk flest.

Vil forelske seg

Den britiske skuespilleren, modellen og badetøy-designeren har hatt flere kjærester opp gjennom årene, og har erfart både forlovelser og ekteskap. Likevel har ingen forhold vist seg å vare for 54-åringen, som likevel ikke har gitt opp letingen etter drømmemannen.

Til Hello! Magazine kunne Hurley nylig avsløre at hun veldig gjerne kan tenke seg å finne sin store kjærlighet, men at håpet er ute om å finne den i nærmeste fremtid.

Se dette innlegget på Instagram

Happy Valentine’s Day ❤️❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

- Jeg ville elsket å forelske meg i noen, men det vil garantert ikke skje mens jeg er isolert med familien. Kanskje når alt dette er over, så kan jeg skru frontlyset mitt på for fullt og virkelig gjøre en innsats, forteller hun til magasinet.

Hurley holder seg nemlig hjemme i Herefordshire, utenfor Birmingham i England, hvor hun har selskap av hele syv familiemedlemmer, inkludert moren Angela og sønnen Damian (18). Hun har også besøk av en familievenn.

Den tidligere modellen legger ikke skjul på at hele situasjonen, spesielt med så mange i hus, har gjort henne ekstra paranoid og forsiktig.

- Jeg har hele familien her, inkludert min mor, en tante og en venn som har alvorlige luftveisproblemer. Jeg er helt paranoid og redd for at jeg ikke vil klare å holde dem trygge, og jeg lar ikke noen forlate huset bortsett fra meg selv, sier hun, og legger til:

- Jeg bare kjapper meg ut til lokale matbutikker med munnbind og hansker iblant. Jeg er livredd for å bringe viruset tilbake til de sårbare gjestene mine, forteller hun til Hello! Magazine.

Turbulent kjærlighetsliv

Selv om Hurley - som så mange andre - nå er blitt nødt til å sette dating til side frem til ting har normalisert seg igjen, er det ikke til å legge skjul på at hun har vært populær hos det motsatte kjønn i flere tiår.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

Hun har som nevnt hatt flere kjærester opp gjennom årene, deriblant «Love Actually»-stjernen Hugh Grant (59). Paret møttes på et filmsett på slutten av 80-tallet, og bemerket seg som et av de hotteste parene i Hollywood gjennom det påfølgende 90-tallet.

EKSKJÆRESTER: Elizabeth Hurley og Hugh Grant var et par i 13 år, før de gikk hvert til sitt i år 2000. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Elizabeth Hurley og Hugh Grant var et par i 13 år, før de gikk hvert til sitt i år 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter 13 år sammen gikk de hver til sitt i år 2000, og dermed var Hurley på markedet igjen - med vennskapet til Grant godt bevart. I 2007 giftet hun seg med den britiske entreprenøren Arun Nayar (55), men i 2011 ble skilsmissen et faktum, og 54-åringen var igjen på leting etter drømmemannen.

Det tok derimot ikke lange tiden før hun nok en gang var klar til å gå ned alteret, da hun etter bare tre måneder forlovet seg med den australske cricket-stjernen Shane Warne (50). Paret ble derimot aldri gift, da de valgte å gå hver til sitt i desember 2013.

Siden har hun vært involvert med flere menn, uten at det har endt i hell og lykke.

TALE: Dronning Elizabeth talte til det britiske folk under coronakrisen. Bilder fra BBC. Vis mer

LES OGSÅ: - En grei syretest for forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer