Kjærligheten overvant alt

- Jeg var villig til å stå i alt det vonde, sier Gro Skaustein om kjærligheten til Hans-Erik Dyvik Husby.

INGEN TVIL: Gro Skaustein forteller at hun aldri var i tvil om at ektemannen Hans-Erik Dyvik Husby ville bli rusfri. Her er de på vei inn til slottet i prinsesse Marthas 40-årsdag.  Foto: Stella Pictures
INGEN TVIL: Gro Skaustein forteller at hun aldri var i tvil om at ektemannen Hans-Erik Dyvik Husby ville bli rusfri. Her er de på vei inn til slottet i prinsesse Marthas 40-årsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For fire år siden møtte modellen Gro Skaustein (30) tidligere «Turboneger»-vokalist Hans-Erik Dyvik Husby (39) på et utested i Oslo. For Skaustein var det kjærlighet ved første blikk, selv om hun visste at han slet med rusproblemer.  

- Jeg visste om fortiden hans og at han hadde det vanskelig. Jeg sa til Hans-Erik «at hvis vi to skal bli sammen, så kommer livet vårt til å bli mye, mye verre før det blir bedre», sier hun til Henne.

Skaustein snakker om forholdet til ektemannen og barna i et åpenhjertig intervju med Henne, som er i salg fredag.

Da paret møttes for fire år siden var Hans-Erik avhengig av Subutex, et preparat som brukes for rehabilitering av heroinavhengige. Gro, hadde en sønn fra et tidligere forhold, og tenkte seg nøye om før hun satset på forholdet.

- Jeg var villig til å stå i alt det vonde sammen med ham. Men han måtte redde seg selv, sier hun.

Få måneder etter det første møtet ble Gro gravid. Da datteren Else Victoria kom til verden, ble det vendepunktet for Hans-Erik.  Han sjekket seg inn på en rusavvenningsklinikk og ble etter hvert rusfri.

- Jeg visste at det ville koste å slippe Hans-Erik inn i livet mitt. Men jeg var ikke redd. Jeg hadde soleklar tro på at han kom til å bli rusfri.

I dag er Husby rusfri og aktuell som dommer i «Idol». Paret bor sammen med datteren i Skåne.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her tar Hans-Erik Dyvik Husby til tårene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer