- Kjærligheten ligger litt på is

Sommerferien ble ikke av det romantiske slaget for Else Kåss Furuseth.

SEOGHØR.NO: I disse dager gleder programlederen Else Kåss Furuseth (35) seerne med en ny sesong av «Det er lov å være blid med Else» på TV 2.

I karrieren går det altså strykende, men kjærlighetslivet kunne det vært mer spennende. Det innrømmer komikeren overfor Se og Hør Extra.

- I sommer var jeg på ferie med søsteren min (...) Kjærlighetslivet mitt er ikke helt i kjelleren, men det ligger nedi trappa, røper Else.

Den lite selvhøytidelige TV-profilen tar likevel ikke sivilstatusen som singel spesielt tungt.

- Om det ligger litt på is nå, så må det være mulig å tine opp, legger hun muntert til overfor Se og Hør.

LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om familieforøkelsen til «Skal vi danse»-Egor, treningen til nygifte Jennifer Aniston og mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør
LES MER: I ukens Se og Hør Extra kan du også lese om familieforøkelsen til «Skal vi danse»-Egor, treningen til nygifte Jennifer Aniston og mye mer! Foto: Faksimile, Se og Hør Vis mer

Les mer om Else Kåss Furuseth i ukens Se og Hør Extra!

Spøker med singelstatusen

Tidligere har kjærlighetslivet til 35-åringen, eller mangelen på det, vært gjenstand for mye humor.

I 2014 lanserte Else Kåss Furuseth et festlig bryllupsstunt på Facebook. Dengang publiserte hun et bilde av seg selv iført en skikkelig bløtkake-brudekjole, fulgt av teksten: «Får jeg en million 'likes' på ELSE-siden min, så skal jeg gifte meg i siste sending». 

- Får jeg nok «likes», så skal jeg stå ved mitt ord. Kjolen har jeg allerede klar. Den er fra UFF, og bryllupslokalet blir jo i TV-studio. Jeg krysser fingrene, sa Else til Seoghør.no om stuntet i april i fjor.

Noe bryllup ble det imidlertid ikke, selv om Else for øvrig «giftet seg» med kjendisstylist Jan Thomas i TV 2-programmet «Alt er lov» i mars.

Se video fra den noe risikofylte «vielsen» til Else og Jan Thomas nedenfor:

Da Else Kåss Furuseth var nominert til «Årets TV-navn» under Se og Hørs kjendisgalla i fjor, fortalte komikeren at en travel timeplan ikke var noen unnskyldning for å sette kjærligheten på vent.

- Det er ikke lov til å se at man ikke har tid til kjæreste. I et intervju sa jeg nemlig at jeg ikke hadde tid til det, men da fikk jeg kjeft av Sigrid og Henriette (Bonde Tusvik og Steenstrup, red.anm). De har jo både mann og barn begge to og jobber like mye, så de lurte på hva som var så spesielt med meg. Klart jeg har tid til kjæreste, sa Else muntert til Se og Hør dengang.

Sigrid Bonde Tusvik (35) avslørte nylig at hun venter sitt andre barn med ektemannen Martin Jøndahl, mens Henriette Steenstrup (41) allerede er tobarnsmor og godt gift med skuespiller Fridtjov Såheim (47).

GODE VENNER: Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (t.v) har stått på scenen sammen en rekke ganger og er gode kolleger i TV 2. Her er de to sammen på utdelingen av Komiprisen 2015 på Latter tidligere i høst. Foto: NTB scanpix
GODE VENNER: Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (t.v) har stått på scenen sammen en rekke ganger og er gode kolleger i TV 2. Her er de to sammen på utdelingen av Komiprisen 2015 på Latter tidligere i høst. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Viste seg på rød løper for første gang siden bruddet