FORLOVER: Når Steinar Albrigtsen gifter seg i slutten av august, er det Jørn Hoel som er forlover. Her er kameratene under innspillingen av "Senkveld".  Foto: Stella Pictures
FORLOVER: Når Steinar Albrigtsen gifter seg i slutten av august, er det Jørn Hoel som er forlover. Her er kameratene under innspillingen av "Senkveld". Foto: Stella PicturesVis mer

- Kjærligheten kjenner ingen alder

Steinar Albrigtsen er klar for bryllup med sin 20 år yngre kjæreste.

SEOGHØR.NO: Gitarkameratene Jørn Hoel (56) og Steinar Albrigtsen (56) står igjen side om side når Albrigtsen gifter seg i slutten av august. For to år siden gikk han ned på kne og fridde til kjæresten Monika Nordlie (35) og paret skal gi hverandre sine løfter i Kilebygda Kirke i Skien. 

Jørn Hoel er forlover - slik han også var i artistens første bryllup i 1995. 

- Jeg har kjent Steinar hele livet og er nok den som kjenner ham best og jeg har en stor kjærlighet for ham. Som forlover kan jeg stille opp for ham på flere områder og det er slik jeg mener en forlover  bør være, sier Hoel til VG. 

Steinar og Monika møtte hverandre i 2001, og seks år senere ble de kjærester. Nordlie fungerer også som Steinars manager og pressekontakt. De 20 årene som skiller dem bryr de seg ikke noe om. 

- Jeg har funnet ut at kjærligheten kjenner ingen alder, sier Albrigtsen til avisen. 

Steinar og Monika har tidligere røpet noen av bryllupsdetaljene til Se og Hør. 

- Vi gleder oss veldig. Begivenheten vil finne sted i Telemark, der Monika kommer fra. Det blir et lite, intimt og jordnært bryllup uten for mye stæsj, fortalte Albrigtsen i desember. 

Frieriet fant sted på Filippinene på nyttårsaften for to år siden.

- Vi var på Filippinene for å støtte prosjektet Younglife, som driver hjelpearbeid for gatebarn. Jeg hadde bestemt meg allerede før vi reiste fra Norge, men ventet til Monika var i skikkelig godt humør. Da slo jeg til, sier Albrigtsen. 

LES OGSÅ: Ble rundtstjålet på turné