KJÆRLIGHET: Anna Rasmussen fikk sterke reaksjoner da hun skrev om sitt forhold til ekskjæresten.  Foto: Privat
KJÆRLIGHET: Anna Rasmussen fikk sterke reaksjoner da hun skrev om sitt forhold til ekskjæresten. Foto: PrivatVis mer

- Kjærligheten har vært der hele tiden

Den norske kjendisbloggeren Anna Ramsussen fikk sterke reaksjoner da hun ble sammen igjen med eks-kjæresten, men bryr seg ikke om kritikken.

SEOGHØR.NO: På Se og Hørs kjendisgalla 23. november skal prisen «årets blogger» deles ut, og det er leserne som bestemmer hvem som skal vinne.

Blant de ti nominerte er toppblogger Anna Rasmussen. Hun driver Norges mest leste blogg, og dermed blir det ofte stort engasjement hva enn hun skriver.

Stem på din favoritt her!

Men det innlegget hun selv synes var aller sterkest å dele, handlet om hvorfor hun ble sammen med ekskjæresten sin igjen.

Matjis (19) er faren til hennes yngste barn, William (snart 2 år), og for henne var det ingen tvil om at det alltid har vært ham.

- Det var en god del av bloggleserene mine som ikke likte tanken på at jeg skulle ta tilbake ekskjæresten min igjen denne høsten, men kjærligheten overvinner fordommene, og vi er lykkelig sammen igjen nå, sier hun til Seoghør.no.

Les Annas blogg her!

- Vi ble først sammen da jeg var 15 år gammel, og gjorde det slutt høsten 2013. To år senere fant vi tilbake kjærligheten igjen, som jeg egentlig kan påstå at har vært der hele tiden. Han er jo tross alt pappaen til minsten, som ble født i desember 2014.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Anna Rasmussen ble kjæreste med yngstebarnets pappa igjen. Da reagerte leserne. Foto: Privat
EKSEN: Anna Rasmussen ble kjæreste med yngstebarnets pappa igjen. Da reagerte leserne. Foto: Privat Vis mer

Blant de ti bloggerne som kjemper om å vinne prisen «årets blogger», finner vi Tone Damli, Caroline Berg Eriksen, John Arne Riise og mange flere.

Les innlegget til Anna her!

Rasmussen sier hun er svært glad for å være nominert. Men reaksjonene har ikke vært helt som forventet.

- Jeg må innrømme at jeg ikke har lagt merke til noen spesielle reaksjoner på at jeg er nominert til årets blogger.

- Hovedgrunnen til dette er nok fordi jeg ikke har kommentarfeltet åpen på bloggen. Men jeg har jo selvsagt fått en del kommentarer på Instagram og Facebook der snille gode lesere skriver at de har stemt på meg, sier hun til Seoghør.no.

 

KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER»: Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje
KJEMPER OM Å BLI «ÅRETS BLOGGER»: Marna Haugen, Vanessa Rudjord, Caroline Berg Eriksen, Tone Damli, Anna Rasmussen, Sophie Elise Isachsen, Linni Meister, John Arne Riise, Ørjan Burøe og Trine Sandberg kjemper om prisen som deles ut på Se og Hørs kjendisgalla. Stem på din favoritt! Foto: Montasje Vis mer

LES OGSÅ: Maria Skappel og ektemannen selger drømmehuset