Kevin Costner har funnet lykken med Christine

Kjærligheten fikk ny sjanse

- Barna har grått når jeg har reist for å filme, innrømmer superstjernen.

HÅND I HÅND: Christine Baumgartner og Kevin Costner er svært lykkelige sammen. Han er 67 år, hun 48. Foto: Anthony Harvey / Shutterstock / NTB
HÅND I HÅND: Christine Baumgartner og Kevin Costner er svært lykkelige sammen. Han er 67 år, hun 48. Foto: Anthony Harvey / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Da SAG-utdelingen nylig gikk av stabelen, kom superstjernen Kevin Costner (67) hånd i hånd med sin kjære kone gjennom 18 år, Christine Baumgartner (48).

Kevin og resten av gjengen i «Yellowstone» var nominert til beste ensemble i en dramaserie, men vant ikke.

67-åringen storkoste seg på festen likevel, før han hånd i hånd med kona kunne ta kvelden og reise hjem til ranchen de bor på i Colorado.

Flere første møter

Det var ikke gitt at det skulle bli Christine og Kevin.

Første gang de møtte hverandre, var Kevin gift med sin første kone Cindy Silva (65). Dette var på 1980-tallet, og Christine jobbet som modell.

I 1999 møttes de igjen – og da traff Amors piler blink, men Christine ville ha barn. Kevin var fornøyd med barneflokken han allerede hadde, og syntes ikke det var nødvendig med flere.

Siden Christine ikke kunne tenke seg å gå barnløs gjennom livet, ble det brudd.

- Det var angst som hindret meg. Hun ville ha barn, men jeg var redd for at jeg ikke skulle være en god far, forklarte han til Closer for fire år siden.

Men så kom han til fornuft.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer