SELVIRONI: Jennifer Aniston tullet med kjærlighetslivet sitt da hun mottok pris under søndagens Women In Film 2009 Crystal And Lucy Awards. Foto: All Over Press
SELVIRONI: Jennifer Aniston tullet med kjærlighetslivet sitt da hun mottok pris under søndagens Women In Film 2009 Crystal And Lucy Awards. Foto: All Over PressVis mer

- Kjærligheten er som filmene mine

Jennifer Aniston har funnet årsaken bak det mislykkede kjærlighetslivet...

SEHER.NO: "Friends"-stjernen Jennifer Aniston (40) har ikke hatt stort hell når det gjelder romantiske forhold de siste årene.

Likevel er hun ikke typen som depper av den grunn.

Og under søndagens Women In Film 2009 Crystal And Lucy Awards syntes Jennifer at det var rasende festlig å tulle litt på egen bekostning.

Superstjernen, som mottok pris under utdelingen, mente nemlig at mange av hennes mislykkede forhold skyldtes filmene hun har medvirket i.

- Jeg har prøvd å være mer forsiktig enn jeg har vært tidligere når det gjelder titlene på filmene jeg sier ja til å være med i. Det er komisk, jeg merket noe for et par år siden, og det var at det ser ut til å være en merkelig parallel mellom filmene jeg lager og livet mitt utenfor filmsettet. Det hele begynte med "The Good Girl", så gikk det til "Rumor Has It", etterfulgt av "Derailed", og så var det "The Break-Up". Så dersom noen av dere har et prosjekt som går under tittelen "Everlasting love with an adult, stable male"... humret hun under takketalen.

Men Jennifer kunne også avsløre at det har vært noen "gode titler" opp gjennom årene.

- Det er en tittel jeg vil være evig takknemlig for og som startet alt, og det var "Friends". I mange år fikk jeg mulighet til å gå på et sett med et utrolig morsomt og kreativt team, både bak og foran kamera, sa hun mer alvorlig.

Det var imidlertid ikke bare Jennifer som synes det var morsomt å tulle med kjærlighetslivet hennes.

Også Chelsea Handler, som delte ut prisen til Aniston, humret godt over stjernens mange romanser.

- Jennifer får denne prisen fordi hun har øker synligheten av kvinner i underholdningsbransjen, men også fordi hun har sluttet å øke synligheten av John Mayer, og vi takker deg alle sammen for det, lo Handler.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slår tilbake mot ryktene!