FAMILIEKJÆR: Carola forteller i et nytt TV-intervju at hun elsker å være mamma til Amadeus og Zoe. Foto: FameFlynet Sweden
FAMILIEKJÆR: Carola forteller i et nytt TV-intervju at hun elsker å være mamma til Amadeus og Zoe. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Kjærligheten er ikke så lett når man blir eldre

Carola snakker om bruddet med faren til sønnens kamerat.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år ble det kjent at Carola (47) hadde funnet kjærligheten med en svensk tobarnsfar. Paret var sammen i flere måneder og Carola fortalte at hun var lykkeligere enn på lenge.

Den tidligere flørten er pappa til en av sønnen Amadeus sine klassekamerater, og det tidligere paret traff hverandre på en avslutning på skolen der alle foreldrene var samlet.

- Han kom bort til meg på en skoleavslutning. Han så meg i sandalene mine og da var det kjørt. Ikke for at føttene mine er de vakreste, men han syns jeg var så avslappet privat, og det digget han, sa Carola til Aftonbladet om parets første møte.

Nå snakker hun for første gang ut om bruddet.

- Ja, forholdet med skolepappaen er over. Men vi har fortsatt bra kontakt og han finner på mye moro med Zoe (Carolas adoptivdatter). Kjærligheten er ikke så lett når man blir eldre, man må gi det tid, sier den svenske artisten.

SMÅBARNSMOR: Carola adopterte for litt over et år siden datteren Zoe (4) fra Sør-Afrika og har fra før sønnen Amadeus (15) med Runar Søgaard.  Foto: Stella Pictures
SMÅBARNSMOR: Carola adopterte for litt over et år siden datteren Zoe (4) fra Sør-Afrika og har fra før sønnen Amadeus (15) med Runar Søgaard. Foto: Stella Pictures Vis mer

På spørsmål om det var en felles besluting å gjøre det slutt svarer popstjernen:

- Et diplomatisk svar er å si ja. Men det føles ikke vanskelig. Så klart hadde jeg forhåpninger, men det fins andre fisker i vannet. Jeg trives med livet mitt som det er. Jeg har to barn som fyller opp en så stor del av livet mitt og er på en harmonisk plass. Men jeg kjenner at noen virkelig skal slå beina bort under meg for at jeg skal gå inn i et forhold på nytt, forteller Carola til avisen.

Carola feirer i år 30 år som artist og har i løpet av høsten hatt konserter med Sveriges Radio Symfoniorkester i Berwaldhallen. I tiden fremover vil Carola ha fokus på musikken og ta opp igjen skrivningen på sin kommende selvbiografi.

- Jeg har lyst til å pendle mellom Sverige og Sør-Afrika, og ta meg tid til å fokusere på å skrive. Jeg lengter, sier sangeren.

47-åringen har tidligere vært gift med den norske predikanten Runar Søgaard (46) og sammen fikk de Amadeus. I fjor adopterte hun også datteren Zoe (4) fra Sør-Afrika som alenemor.

LES OGSÅ:    Traff ny flamme på skoleavslutning