PARTYFIKSER: I tillegg til å være programleder og dommer er Jan Fredrik Karlsen, som tidligere kreativ leder i eventbyrået Playroom, blitt en dreven paryfikser. Her fra 16.mai-festen til sin gode venn Petter Stordalen tidligere i år. Foto: Stella Pictures
PARTYFIKSER: I tillegg til å være programleder og dommer er Jan Fredrik Karlsen, som tidligere kreativ leder i eventbyrået Playroom, blitt en dreven paryfikser. Her fra 16.mai-festen til sin gode venn Petter Stordalen tidligere i år. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kjærligheten er enorm

Jan Fredrik Karlsen skryter av eksdamene.

SEOGHØR.NO: «Kompani Karlsen»-aktuelle Jan Fredrik Karlsen (39) er pappa til barna William (10) og Felicia (7) med to forskjellige damer.

Sistnevnte har han med skuespiller Janne Formoe (37), og selv om han i dag er lykkelig forelsket i samboer Anne Elisabeth Larsen (31), forteller han til Dagbladet Magasinet at han fremdeles har sterke følelser for barnas mødre.

- Kjærligheten jeg har møtt i mødrene til mine barn, den er enorm. Den er... voldsom. Det vet de også, sier han til Magasinet, og påpeker videre at de er «noen fantastiske kvinner».

Slemmestad-mannen har gjort stor suksess i kjendisverden etter sitt inntog som dommer under første runde av «Idol» i 2003, og har siden vært å se i blant annet «Norske Talenter» og «X Factor».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Samtidig har han hatt status som kreativ leder i Playroom - et eventbyrå han nylig solgte med 30 millioner i egenavkastning.

Til avismagasinet forteller Karlsen at den til tider så hektiske jobbingen har gått ut over farsrollen, men at dette er et bevisst valg han har tatt.
 
- Jeg kan ikke gå tilbake å si at jeg angrer på det. Kanskje sitter jeg en dag og sier «Jeg skulle ikke gjort det», men jeg tror ikke det blir sånn. Jeg har snakket med mødrene til mine barn, og jeg har snakket med meg selv om det. Det er en del av den jeg er.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her blir Jan Fredrik Karlsen flau av sin egen far