Kjærligheten bloomstrer!

Orlando Bloom har ny kjæreste - og det er Kirsten Dunst!

NYTT PAR: Orlando Bloom har funnet lykken med Spiderman-stjernen Kirsten Dunst. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Orlando Bloom har funnet lykken med Spiderman-stjernen Kirsten Dunst. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Dessverre, jenter - Orlando Bloom (29) er ikke lenger ledig på markedet. Den barske briten har vært en av Hollywood mest ettertraktede ungkarer siden bruddet med Superman-stjernen Kate Bosworth (23) i september. Nå har han funnet lykken med sin motspiller fra Elizabethtown - Kirsten Dunst (24).


Paret skal ha blitt nære venner under innspillingen av filmen, men på grunn av Orlandos forhold til Kate og Kirstens av/på-forhold til Jake Gyllenhaal, tok det over et år før forholdet utviklet seg til noe mer.


SE HER: Har Orlando Hollywoods flotteste mage?


Men nå er katta ute av sekken! Orlando og Kirsten ble forrige uke observert på hotellet Chateau Marmont i Los Angeles, hvor de ikke klarte å holde hendene fra hverandre.


- De kysset og koste i et hjørne i baren i lobbyen og så ut til å gi blaffen i hvem som så dem. De ble til og med igjen etter at baren var stengt fordi de koste seg slik i hverandres selskap, sier en kilde til Daily Mail.


Kilder hevder at årsaken til at Orlando falt for Kirsten er at hun minner ham om hvordan Kate var før hun gikk så dramatisk mye ned i vekt.


- Det var så gøy for ham å være sammen med henne (Kirsten), fordi hun virket så bekymringsløs og ikke besatt av fet mat. Kirsten kan også være litt ujålete og er ikke opptatt av å være den mest moteriktige jenta i rommet, opplyser en kilde.


- Orlando liker at hun kan se litt uflidd ut, han synes det er sexy. Kate ville aldri gå ut døren uten at hun var perfekt stelt og de ble litt slitsomt.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer