Kjærligheten blomstrer

Den norske modellen Sophia Lie og Hollywood-hunk Josh Hartnett legger ikke skjul på hvor forelsket de er.

KYSS, KLAPP OG KLEM: Paret så svært forelsket ut der de koste seg med hver sin iskaffe i Soho, New York. Foto: Stella Pictures
KYSS, KLAPP OG KLEM: Paret så svært forelsket ut der de koste seg med hver sin iskaffe i Soho, New York. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ingen tvil om at den suksessrike norske modellen Sophia Lie (23) og den kjekke skuespilleren Josh Hartnett (32) har funnet tilbake til hverandre igjen, etter bruddet for et år siden.

It-paret er bosatt i New York, og tidligere denne helgen ble de observert i svært romantiske positurer i det trendy Soho-distriktet.

Den vakre 23-åringen flyttet for noen år siden til «The Big Apple» for å få fart i modellkarrieren, etter at hun ble oppdaget på et utested i Oslo. Paret har tidligere vært i Norge, både på Øyafestivalen og på Moods Of Norway-visning.

- Jeg er her fordi kjæresten min bor her. Jeg gleder meg veldig til visningen. Arrangementet virker kult. Jeg har ikke sett klærne deres ennå, men jeg kjenner til merket gjennom kjæresten min, fortalte Hartnett til Dagbladet den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skandalekjendisen maltrakterte hus fra 1800-tallet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer