Kjærligheten blomstrer i kjendis-Norge

Linni Meister, Line Verndal og Aylar Lie er blant de som har endret sivilstatus den siste tiden.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med kjendisene som har forelsket seg i 4 minutter og 16 sekunder ut i Seoghør.no Weekend, som du ser øverst i saken. 


SEOGHØR.NO: De siste ukene har jakten på kjærligheten gitt resultater for flere norske kjendiser, og stadig flere kan endre sivilstatusen på Facebook. Mange vakre kvinner har forelsket seg, og stråler av lykke om dagen. 

Se og Hør kunne i sommer avsløre at den flotte modellen og studenten Aylar Lie (28) har forelsket seg i Christian Alexander Blom (30). Paret ble avslørt på ferie i Las Vegas, der Lie deltok i pokerturnering, blant annet med sin gamle flamme Petter Northug.  

- Jeg har egentlig bare vært singel ett år, men det høres ut som jeg har vært mye på speed-dating. Jeg er som alle andre jenter. Jeg ble singel og har datet noen, og nå har jeg endelig funnet en jeg har det veldig fint sammen med, og det er gøy å finne kjærligheten, sier skjønnheten til Seoghør.no. 
Se også premieren på Seoghør.no Weekend her!

Modell, blogger og TV-profil Linni Meister (26) gjør det svært godt i «Skal vi danse», og kanskje skyldes dansetriumfen støtten fra en helt spesiell mann? Millionærarving Olav Tvenge (28) skal være den heldige mannen som har kapret blondinens hjerte.

- Han er en av mine beste venner og er en utrolig flott gutt, sier Linni når Seoghør.no møtte henne på «Hva har du i bagasjen»-premiere onsdag kveld.

Søndag var det premiere på «Tigerstaden» der Linnis venninne Mari Haugersveen (30) deler sitt privatliv med TV2s seere. Den flotte stylisten har vært singel etter bruddet fra Petter Pilgaard i mai, men i forrige uke ble det kjent at hun har funnet tonen med Michael Christophersen (32). 

Også en tredje «Tigerstaden»-jente har nylig fått fast følge. Carina Dahl (27) fortalte i et intervju på P5, at hun har blitt sammen med en «jordnær trønder».  

Amors piler har også truffet skuespiller Line Verndal (40) som i forrige uke bekreftet at hun ikke lenger er singel. Verndals utkårede er den svenske regissøren Emil Jonsvik (34). Fredag viste de seg sammen for første gang på «Flukt»-premieren i Oslo. 

- Det føles veldig bra, uttalte Verndal om sin nye sivilstatus til Se og Hør.  

Manager og programleder Jan Fredrik Karlsen (39) gjør suksess på TVNorge med «Lurt av Karlsen», også på kjærlighetsfronten går det godt for Karlsen. Snaue to måneder etter at forholdet til Lise Åndal (29) tok slutt, har funnet kjærligheten på nytt med Anne Elisabeth Larsen (31). 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vanskelig å få tid til hverandre   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer