Kjærligheten blomstrer i Kjendis-Norge

Kjendisene viser frem sine utkårede.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er kjærlighetsboom i Kjendis-Norge for tiden!

I denne ukens Seoghør.no Weekend-TV viser reality-stjerne Lene Alexandra Øien (31), A1-sanger Christian Ingebrigtsen (35), TV 2-kokk Wenche Andersen (58) og hekkeløper Rachel Nordtømme (23) alle fram sine utkårede.
 
Det hadde lenge versert rykter om at Lene Alexandra, som har utdannet seg til personlig trener, datet en av sine klienter. Noe hun lykkelig bekreftet overfor Seoghør.no i sommer.

Da hun forrige uke gjestet «Skal vi danse»-sendingen, en konkurranse hun selv i 2008 stakk av med topp-plassering i, viste hun stolt fram kjæresten Børge Kraft-Pettersen (41).

A1-stjernen Christian forteller til Seoghør.no at han har funnet lykken med 21 år gamle Martine Dønheim fra Ålesund.

- Jeg har blitt litt forelska da, og det er veldig koselig å ha fått seg kjæreste, forteller Ingebrigtsen til Seoghør.no Weekend.

Hekkløper og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Rachel Nordtømme har funnet seg en ny idrettsutdøver etter at det ble slutt med langrennsstjernen Petter Northug (26) i fjor. Hun har nemlig blitt sammen med fotballspiller Kim André Brandtzæg (24), som nylig uttalte til Seoghør.no:

- Jeg falt for totaltpakken.

Også den folkekjære TV 2-kokken Wenche Andersen (58) er forelska. Under «Skyfall»-premieren viste hun frem kjæresten Øivind Lunde.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ari Behn: - Det er lov til å flørte med andre  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer