Kjærligheten blomstrer for skuespillerne

Olivia Wilde har blitt linket opp med mang en kjekkas, men det er Jason Sudeikis som har smeltet hjertet hennes.

KOS: Olivia og Jason på spasertur i New Yorks gater med hver sin kaffekopp. Foto: Stella Pictures
KOS: Olivia og Jason på spasertur i New Yorks gater med hver sin kaffekopp. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble Olivia Wilde (27) skilt fra den italienske prinsen Tao Ruspoli (36), og har etter dette blitt linket opp med kjekkaser som Justin Timberlake (30), «verdens mest sexy»-Bradley Cooper (37) og Ryan Gosling (31). 

Men det er altså moromann og skuespiller Daniel Jason Sudeikis (36), kjent fra blant annet Saturday Night Live og Horrible Bosses, som har smeltet Wildes hjerte.

Paret viste seg offentlig for første gang under en Kansas University basketball-kamp i desember i fjor, og har etter dette titt og ofte blitt observert tett omslynget på tur rundt omkring i New York.

Wilde, kjent fra TV-serien House og Timberlake-filmen In time, ble nylig knipset i het omfavnelse med en annen Jason, nemlig skuespiller Jason Bateman (42), men dette var kun i forbindelse med innspillingen av filmen The Longest Week, som har premiere i 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Khloe er ikke en Kardashian 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer