«Farmen»:

- Kjærlighet ved første blikk

Det blir hete scener nærmest umiddelbart på gården i Søgne utenfor Kristiansand.

KLINER TIL: Kornelia Kløv og Sebastian Eide klarer ikke helt å holde seg unna hverandre i høstens «Farmen». Foto: TV 2
KLINER TIL: Kornelia Kløv og Sebastian Eide klarer ikke helt å holde seg unna hverandre i høstens «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny runde av «Farmen» er under opprulling. I slutten av juli flyttet 14 nye deltakere inn på Fredheim gård i Ny-Hellesund i Søgne utenfor Kristiansand.

Tirsdag er det klart for premiere. Allerede første uke blir det søt musikk mellom to av deltakerne, Kornelia Kløv (25) og Sebastian Eide (33), noe bildet over er et hett bevis for.

Endringer: «Farmen» er endelig tilbake, men denne gang er det blitt gjort store endringer i programmet! Episoden er tilgjengelig på TV 2 Play. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

- Fnisete

Programleder Niklas Baarli (34) bekrefter overfor Se og Hør at romansen oppstår svært tidlig.

- Det jeg kan si er at vi snakker om to unge mennesker som møtes på en gård, som kanskje egentlig ikke hadde sett for seg å være der i det hele tatt. De finner hverandre overraskende fort. Det er jo et eller annet med friluft og nasjonalromantikk i skjønn forening, forteller programlederen.

FRI OG FRANK: Tine Kornelia Kløv er klar for «Farmen», og fant tidlig én å hvile øynene sine på. Foto: Anton Soggiu / TV 2
FRI OG FRANK: Tine Kornelia Kløv er klar for «Farmen», og fant tidlig én å hvile øynene sine på. Foto: Anton Soggiu / TV 2 Vis mer

Han fortsetter:

- Jeg tror rett og slett det var kjærlighet ved første blikk. Det tok ikke mange timene før de var fnisete rundt hverandre. Jeg tror faktisk de er «meant to be».

34-åringen vil ikke røpe for mye om hvordan den hete stemningen mellom Kløv og Eide utvikler seg med tiden inne på Fredheim gård.

- Det får man nesten vente og se. Men det jeg kan si er at det utvikler seg fort. Det er jo veldig hyggelig. Ingenting er vakrere enn to mennesker som treffer hverandre.

TV-KLAR: Eiendomsmegler Sebastian Eide blir å se på TV fra tirsdag av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TV-KLAR: Eiendomsmegler Sebastian Eide blir å se på TV fra tirsdag av. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Utrolig åpne og fine

Baarli, som debuterte som «Farmen»-programleder i fjor høst, er lyrisk når han beskriver hva seerne har i vente denne høsten.

- Det blir en helt fantastisk sesong. Nå har jeg bare to sesonger å forholde meg til, men jeg kan med hånden på hjertet si at denne sesongen blir veldig bra. Forrige sesong var litt «tja» i min bok, men i år gir jeg et rungende «ja».

Først og fremst fordi produksjonen i år har truffet innertier på samtlige 14 som deltar, mener han.

- Jeg vil gi casten karakteren ti av ti mulige, eller 14 av 14 om du vil. Vi snakker en gjeng som er utrolig åpne og fine. Og så er det så mye som skjer, de deler alt allerede fra første uken. Man kan vel ikke be om mer når det oppstår en romanse allerede i uke én, sier han til Se og Hør.

Anders Rydning, som er med på årets sesong av «Farmen», har en nokså dristig skuespillerhistorie. Video: Apple TV + / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: Snur: - Jeg tok feil

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer