LYKKELIGE: Harald forteller at det var kjærlighet ved første blikk da han traff vakre Thea fra Trondheim. Foto: Privat
LYKKELIGE: Harald forteller at det var kjærlighet ved første blikk da han traff vakre Thea fra Trondheim. Foto: PrivatVis mer

– Kjærlighet ved første blikk

Harald Vanebo åpner seg om sitt første møte med kjæresten.

NESTEN TIL TOPPS: Harald måtte se seg slått av kompisen Pierre under "Paradise Hotel"-finalen. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør
NESTEN TIL TOPPS: Harald måtte se seg slått av kompisen Pierre under "Paradise Hotel"-finalen. Foto: Ida Nikolaisen / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter at Harald André Vanebo gjorde comeback etter utsendelse i «Paradise Hotel», måtte han og Sara Stålesen se seg slått på målstreken av Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson.

Reality-deltakerne hadde en omtalt romanse gående under oppholdet i Mexico, men de hete følelsene avtok da de kom hjem.

- Det er helt ferdig. Det var bare inne på hotellet, for man lever jo i en boble, sa Sara da duoen igjen var på norsk jord.

Under finalefesten i mai avslørte Harald til og med at han hadde fått seg kjæreste – og nå åpner han seg om sitt første møte med 19 år gamle Thea Røddesnes.

Saken fortsetter under bildet.
– Jeg møtte henne på en nachspiel i byen. Hun sa hun ikke hadde sett meg før, men har i senere tid innrømt at hun var tidenes «Paradise»-fan – så hun hadde så klart sett meg på TV, sier han til Se og Hør.

Videre forteller at han de to ikke dro hjem sammen den første kvelden, men at de snakket dagen derpå og møttes flere ganger senere.

– Det var kjærlighet ved første blikk, uten tvil, fortsetter trønderen.

 

Sjarmerer jenter med blikket
 

Før han sjekket inn på «Paradise»-hotell, avslørte Harald sin vinnerplan til Se og Hør.

 

- Det viktigste er å bli kompis med alle gutta og sjarmere alle jentene. Det gjør jeg med blikket, sier Harald og viste gjerne frem sjekketrikset.

- Det fungerer ganske bra, konkluderte Harald selvsikkert etter demonstrasjonen.
LES OGSÅ: Innrømmer at de nesten hadde sex på TV