- Kjærlighet ved første blikk finnes faktisk

Victoria Beckham avslører detaljene rundt hvordan hun falt for ektemannen David Beckham.

FALT PLADASK: I den nye utgaven av britiske Vogue gjenforteller Victoria Beckham det hun husker som sitt første møte med David Beckham. Her er paret avbildet sammen på British Fashion Awards 2014 i London.  Foto: Afp
FALT PLADASK: I den nye utgaven av britiske Vogue gjenforteller Victoria Beckham det hun husker som sitt første møte med David Beckham. Her er paret avbildet sammen på British Fashion Awards 2014 i London. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden 1999 har Victoria (42) og David Beckham (41) vært et av verdens mest berømte ektepar.

Det britiske stjerneparet, som har hele fire barn sammen, fremstår som et av de stødigste og lykkeligste ekteparene i Hollywood - der langt ifra alle ekteskap varer livet ut.

Og selv om paret snart har vært gift i 20 år, husker Victoria Beckham godt sitt første møte med sin nåværende ektemann.

I oktoberutgaven av britiske Vogue, der hun selv pryder forsiden, har hun skrevet et brev til seg selv som tenåring under tittelen «Hva jeg skulle ønske jeg hadde visst». Der mimrer hun tilbake til den gang hun falt for David Beckham.

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEFAMILIE: Victoria og David Beckham har fått fire barn sammen. Her er David sammen med sønnene Romeo og Cruz (t.h) i New York i februar 2016. Foto: Splash News
STJERNEFAMILIE: Victoria og David Beckham har fått fire barn sammen. Her er David sammen med sønnene Romeo og Cruz (t.h) i New York i februar 2016. Foto: Splash News Vis mer

Var beruset

I brevet råder Victoria tenåringsutgaven av seg selv til å lære mer om fotball, særlig offside-regelen. Da hun møtte David var han som kjent fotballspiller på Manchester United.

- Og ja, kjærlighet ved første blikk eksisterer faktisk, skriver hun i brevet.

Videre skriver Victoria, som den gang var verdenskjent som «Posh» i Spice Girls, at hun befant seg i VIP-loungen til Davids lag etter en fotballkamp:

- Du vil oppleve det i loungen til Manchester United-spillerne, selv om du kommer til å bli litt full slik at de eksakte detaljene er litt uklare.

Tidligere har Victoria Beckham fortalt at møtet fant sted i 1997, altså et år etter at Spice Girls slapp superhiten «Wannabe». På denne tiden var David i ferd med å bli stor på fotballbanen, men hans kommende kone hadde større stjernestatus.

Saken fortsetter under bildet.

UNG STJERNE: David Beckham (midten) sammen med Ole Gunnar Solskjær og Phillip Neville etter seieren i Carling Premier League i 1997.  Foto: Pa Photos
UNG STJERNE: David Beckham (midten) sammen med Ole Gunnar Solskjær og Phillip Neville etter seieren i Carling Premier League i 1997. Foto: Pa Photos Vis mer

I det nostalgiske Vogue-brevet beskriver Victoria videre hvordan hun fikk øye på David i ManU-loungen:

- Mens de andre spillerne står i baren og drikker med kompisene sine, vil du se David stå litt til siden sammen med familien sin. (Han er ikke en gang på førstelaget på denne tiden, du er den berømte). Og han hadde et så søtt smil. Du har også et nært forhold til familien din, og du kommer til å tenke hvor lik deg han føles, minnes stjernedesigneren.

- Han kommer til å spørre om telefonnummeret ditt. (Han har fortsatt flybilletten fra London til Manchester som du skrev det på), røper Victoria Beckham videre.

Saken fortsetter under bildet.

POPSTJERNE: På slutten av 1990-tallet herjet SPice Girls på hitlistene verden over. Her er (f.v) Melanie Brown, Emma Bunton, Victoria Adams (nå Beckham), Geri Halliwell og Melanie Chisholm på MTV Europe Music Awards i Rotterdam i 1997.  Foto: NTB scanpix
POPSTJERNE: På slutten av 1990-tallet herjet SPice Girls på hitlistene verden over. Her er (f.v) Melanie Brown, Emma Bunton, Victoria Adams (nå Beckham), Geri Halliwell og Melanie Chisholm på MTV Europe Music Awards i Rotterdam i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer

Trodde han mistet sjansen

Selv om Vogue-brevet til den berømte firebarnsmoren er både søtt og sjarmerende, spørs det om Victoria - som altså var beruset den gang da - husker helt riktig.

Tidligere har David nemlig fortalt at de to først så hverandre ved en annen anledning:

- Jeg gikk inn i loungen for spillere for å si hei, men det endte med at jeg bare vinket til henne fra den andre siden av rommet, og tenkte: «Æsj, der ødela jeg sjansen», skal han ha sagt til Mirror i 2010.

Heldigvis tok det ikke lang tid før det nåværende ekteparet fikk hilst ordentlig på hverandre. Victoria stilte opp på en ny Manchester United-event, og ifølge David trodde han at Victoria forfulgte ham.

- Hun hadde fått en del å drikke den kvelden, og hun ga meg nummeret sitt. Jeg tenkte at jeg fikk henne til å forelske seg i meg ved å gi henne enda mer vin, sa den pensjonerte fotballstjernen i Mirror-intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: David og Victoria Beckham har vært sammen i nesten 20 år. Her er de avbildet sammen i juli 2000, ett år etter bryllupet sitt.  Foto: AP
STØDIG PAR: David og Victoria Beckham har vært sammen i nesten 20 år. Her er de avbildet sammen i juli 2000, ett år etter bryllupet sitt. Foto: AP Vis mer

Fortsatt forelsket

Uansett når David og Victoria Beckham faktisk så hverandre første gang, er det liten tvil om at ekteparet fortsatt er svært forelsket.

På bryllupsdagen sin den 4. juli, publiserte David et bilde fra bryllupet sammen med en romantisk hilsen til kona på Instagram:

- Wow, på denne dagen for 17 år siden skjedde dette... Jeg var heldig som møtte en med den samme driven og som ville det samme i livet... Vi har skapt fire vakre barn sammen og jeg kunne ikke ha ønsket meg en mer kjærlig og omsorgsfull mor for dem. God bryllupsdag, jeg elsker deg.

Saken fortsetter nedenfor.

 

Paret deler jevnlig små og store kjærlighetserklæringer i sosiale medier, og i 2015 takket Victoria ektemannen fra scenen da hun vant prisen «Fashion Force» under Glamour Women of the Year Awards:

- Å drive en forretning, å jobbe med UNAIDS (FN-organ for bekjempelse av HIV/AIDS) og viktigst av alt, å være mor, hadde ikke vært mulig uten David. Ikke bare er han en utrolig far, men han er støttende og elsker og inspirerer meg hver eneste dag, sa Victoria om David Beckham i takketalen sin.

KJÆRLIG FAMILIE: Eldstesønnen Brooklyn var på plass da Victoria Beckham mottok prisen «Fashion Force» på Women of the Year Awards i New York i november 2015. Foto: Afp
KJÆRLIG FAMILIE: Eldstesønnen Brooklyn var på plass da Victoria Beckham mottok prisen «Fashion Force» på Women of the Year Awards i New York i november 2015. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: «The Stream»-dommeren brøt sammen i gråt på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer