Kjærlighet kjenner ingen alder

men aldersforskjellen skaper problemer...

EKTE KJÆRLIGHET: Til tross for en aldersforskjell på 16 år er kjærligheten like sterk som da de gifter seg i 2004. Foto: AP
EKTE KJÆRLIGHET: Til tross for en aldersforskjell på 16 år er kjærligheten like sterk som da de gifter seg i 2004. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Dersom du ønsker å oppleve Ashton Kutchers vrede kan dette lett gjøres ved å latterliggjøre personer han er glad i. Da kjekkasen holdt et nachspiel i forbindelse med sin Brodwayproduksjon 24 Hour Plays skjedde akkurat dette.

- Demi og Jennifer Aniston hygget seg i VIP-området da en fyr kom bort og begynte å gjøre narr av Demi og det faktum at hun er sammen med en mye yngre mann, forteller en festdeltaker, ifølge australske NWOnline.

- Ashton overhørte hva som ble sagt og konfronterte gjesten. Først trodde skuespilleren at det var en spøk, men da han innså at det var alvor klikket det for han, sier kilden.

31-årige Ashton eksploderte i sinne, mens hans 47-årige kone sjokkert var vitne til episoden. Demi sa nylig at hun ikke forsto ståheien som oppsto da hun i 2005 giftet seg med sin 16 år yngre elsker.

- Jeg er helt klart ikke den første kvinnen som går inn i et forhold med en mye yngre mann, men av en eller annen grunn sammenligner noen på forholdet vårt som om Ashton giftet seg med utbrettspiken i favorittmagasinet sitt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her havner Mischa i bar-bråk