Justin Bieber bekrefter bryllupet med Hailey Baldwin:

- Kjærlighet er ikke alltid lett

Slik bekrefter endelig popstjernen ekteskapet.

BEKREFTER EKTESKAPET: Justin Bieber har delt de første ordene om bryllupet og ekteskapet med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER EKTESKAPET: Justin Bieber har delt de første ordene om bryllupet og ekteskapet med kona Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den siste tiden har turtelduene Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (22), som for øvrig har byttet navn til Bieber i sosiale medier, gitt flere hint om at de har blitt smidd i hymens lenker. Duoen har imidlertid aldri gått ut offentlig og ordrett bekreftet at de er blitt mann og kone - ikke før nå.

Det er popidolet selv som kommer med den endelige bekreftelsen på sin egen Instagram-profil.

- God Thanksgiving til alle. Første thanksgiving som en gift mann, og første Thanksgiving som vert. Første gang begge sider av familien samlet seg, skriver Bieber under et bilde av skog.

- Forhold og kjærlighet er ikke alltid lett, men takk Jesus for at du viser meg hvordan. Hver dag er en del av en læringsprosess hvor jeg forsøker å bli mer som ham: tålmodig, snill og omtenksom. Jøye meg, jeg har kommet en lang vei, fortsetter han.

Mottar støtte

Flere fans har reagert på den rørende teksten.

- Den lille gutten min har blitt en voksen mann, skriver en.

- Godt sagt. Man bli eldre for hver dag som går, skriver Patrick Schwarzenegger, skuespiller og sønnen til mer kjente Arnold Schwarzenegger.

Mens en tredje Instagram-bruker ser ut til å ikke ha fulgt så nøye med i amerikanske tabloider den siste tiden.

- Vent. Har de allerede giftet seg? skriver hun.

Hailey har på sin side publisert to bilder i løpet av fredagen - ett hvor hun og ektemannen kysser, og et annet hvor ansiktet hennes er dekket med kake.

Se dette innlegget på Instagram

very thankful ❤️

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Fornøyd svigermor

Det ser også ut til at Justins mor, Pattie Mallette, stortrivdes under familieselskapet.

- Gratulerer med dagen, Hailey. Jeg er glad i deg, og så takknemlig for å ha deg som datter, skriver hun på Twitter og følger opp med at «hjertet hennes er fullt».

Ekteskapet kommer nok ikke som noe sjokk på noen. Allerede i midten av september, meldte People at superparet hadde giftet seg i all hemmelighet - bare to måneder etter forlovelsen.

Popstjernen og modellen skal ha giftet seg på et ekteskapskontor i New York, ifølge kilder tett på paret. Det var også snakk om at de i ettertid ville holde en seremoni for nærmeste familie.

Spekulasjoner

Men selv om bryllupet skal ha funnet sted i september, ventet de hele to måneder før de bekreftet det offentlig. Det skapte en storm av spekulasjoner blant fansen.

Saken fortsetter nedenfor.

Først endret Baldwin navn til Hailey Bieber på Instagram, så publiserte ektemannen et bilde på samme bildedelingstjeneste med denne kommentaren: «Kona mi er fantastisk».

Det var i juli at Justin Bieber gikk ned på kne og fridde til 21-åringen. Frieriet skjedde på en restaurant på Bahamas, med en rekke vitner til stede.

To kvinner som spiste på restauranten kunne til TMZ fortelle at sangerens sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje.

Så fridde han til kjæresten, foran alle gjestene på restauranten.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Nå svirrer forlovelses­ryktene for David Guetta