Jennifer Aniston:

Kjærlig gjenforening med eksen

Justin Theroux overrasket med koselig bilde sammen med ekskona.

GODE VENNER: Her er Justin Theroux og Jennifer Aniston sammen på den røde løperen. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
GODE VENNER: Her er Justin Theroux og Jennifer Aniston sammen på den røde løperen. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter å ha vært kjærester i fire år, ga «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (52) sitt ja til «Miami Vice» og «American Psycho»-skuespilleren, Justin Theroux (50) i 2015.

Turtelduene møttes for første gang i 2008, men det var ikke før tre år senere at de falt for hverandre under innspillingen av «Wanderlust». Tre år senere giftet paret seg i hemmelighet.

I 2018 kom imidlertid sjokknyheten: Et av Hollywoods mest solide par hadde gått hvert til sitt.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, sa Aniston til AP den gang.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte eksparet.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

På TV-program med eksen

Nå kan derimot fansen feire en slags gjenforening for duoen.

På tirsdag la nemlig Theroux ut et bilde på Instagram-story av en kjærlig gruppeklem med Aniston, han selv og den 65 år gamle skuespilleren Ann Dowd, kjent fra blant annet «The Handmaids Tale» og «Hereditary» med teksten «Anne-sandwich».

GRUPPEKLEM: Eksparet i en god gruppeklem med en såvidt synlig Ann Dowd i midten. Foto: Skjermdump/@justintheroux
GRUPPEKLEM: Eksparet i en god gruppeklem med en såvidt synlig Ann Dowd i midten. Foto: Skjermdump/@justintheroux Vis mer

Bakgrunnen for den hyggelige gjenforeningen på tirsdag skal være ABCs «Facts of Life», et live TV-program der Theroux er produsent, ifølge ET. Aniston medvirker i rollen som Blair.

Episoden er en gjeninnspilling av en av humorseriens episoder fra 80-tallet.

Theroux var ikke den eneste som delte bilder fra begivenheten. Aniston delte et bilde på Instgram av en glad gjeng ved spisebordet, hvor hun skrev følgende:

«Et for minnene. Norman Lear. Jimmy Kimmel. Mitt drømme-cast. Forskjellige folk. #LiveForanEtStudioPublikum», etterfulgt av et hjerte og en emoji med hevede hender.

- For det første, elsker «Facts Of Life»-casten, ville være med i «Facts of Life». Jeg ville dra på en kostskole. Jeg ville ha en Mrs. Garrett og jeg ville ha alle de venninnene, og nå har jeg dem, fortalte Aniston til ET i forkant av programmet.

LES OGSÅ: - Har mistet nesten halve kroppsvekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer