Kjærester både på TV og privat

De to unge «Hotell Cæsar»-skuespillerne ble forelsket under innspillingen.

FORELSKET PÅ OG AV SKJERMEN: Marita Traaen og Steinar Johansen sine rollefigurer i «Hotell Cæsar» har falt for hverandre - og de to skuespillerne er også blitt kjærester privat. Her ankommer de «Amors baller»-premieren på Colosseum kino i Oslo so Foto: Stella Pictures
FORELSKET PÅ OG AV SKJERMEN: Marita Traaen og Steinar Johansen sine rollefigurer i «Hotell Cæsar» har falt for hverandre - og de to skuespillerne er også blitt kjærester privat. Her ankommer de «Amors baller»-premieren på Colosseum kino i Oslo so Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den populære såpeserien «Hotell Cæsar» er det stadig duket for intriger og dramatikk. Men også kjærlighet har en viktig plass i TV2-serien - noe Marita Traaen (17) og Steinar Johansen (21) kan skrive under på.

De to unge skuespillerne, som spiller henholdsvis Runa Jørgensen og den rebelske rikmannssønnen Tom Lycke i TV-serien, ble nemlig forelsket på innspillingssettet! Steinar Johansen gjorde sin entré i «Cæsar»-studioet i høst, og én av de spennende tingene han da opplevde var å møte drømmedama - altså Marita, avslører han overfor Se og Hør.
 
Han ventet en stund med å avsløre sine varme følelser for motspilleren, men passende nok ble det bestemt at de tos rollefigurer også skulle forelske seg. Så da han innså at hun gjengjeldte forelskelsen - også privat, tok det ikke lang tid for de to ble kjærester utenfor studio.

- Vi ble kjærester parallelt med at rollefigurene våre forelsket seg og ble sammen, bekrefter det unge paret overfor Se og Hør.

Mens Marita falt for kjærestens sjarm og brede, sexy nordlandsdialekt, er det mer et spørsmål om hva Steinar ikke falt for ved Marita for hans vedkommende.

- Jeg falt for alt! At hun var drømmedama så jeg ved første blikk. Hun er utrolig hyggelig. Og så e' ho jo kjempefin, understreker han overfor Se og Hør.

«Hotell Cæsar» sendes mandag til torsdag kl. 19.30 på TV2. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hinter om nytt bryllup 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer