Kjærestenyheten var falsk

«Aylar har fått kjæreste» lød overskriftene etter at Facebook-statusen til Aylar Lie ble oppdatert mandag. Men nå viser det seg å være en hacker som sto bak.

HACKET: Aylar Lie var i helgen med på Artistgallaen på TV 2, til inntekt for Flyktninghjelpen. Mandag hacket noen Facebooken hennes.  Foto: FameFlynet
HACKET: Aylar Lie var i helgen med på Artistgallaen på TV 2, til inntekt for Flyktninghjelpen. Mandag hacket noen Facebooken hennes. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Natt til mandag endret Aylar Lie Facebook-statusen sin til «i et forhold», noe som har ført til saker på en rekke nettaviser.

Nå viser det seg at det ikke er modellen selv som har gjort oppdateringen.

Se og Hør har tidligere i år avslørt at Aylar har en het flørt gående med «Skal vi danse»-vinner Atle Pettersen. Spekulasjonen har versert mandag morgen om hun nå skal ha innledet et forhold til kjekkasen.

Men nå kan Se og Hør fortelle at grunnen til at sivilstatusen ble oppdatert på hennes private profil er at den ble hacket.

- Det er noen som har kommet seg inn på pc-en hennes og forandret statusen der. Det er ikke bra og det medfører masse ekstraarbeid for oss rundt, sier hennes manager David Eriksen til Se og Hør.

- Så jeg kan avkrefte at hun er i et forhold. Hun driver og dater, men ingenting er forandret i forhold til hennes status som singel, sier Eriksen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer