Kjærestens spesielle gave til Tone

- Han kjenner meg så godt, sier Tone Damli.

FIKK KUNSTVERK: Markus Foss kjøpte et bilde av kunstneren Sandra Chevrier til Tone Damli i anledning sangerens fødselsdag. Bildet skal ha en pris på omkring 1200 kroner. Foto: FameFlynet, Faksimile
FIKK KUNSTVERK: Markus Foss kjøpte et bilde av kunstneren Sandra Chevrier til Tone Damli i anledning sangerens fødselsdag. Bildet skal ha en pris på omkring 1200 kroner. Foto: FameFlynet, Faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LITT SLITSOMT: Tone Damli merker at hun er blitt tyngre etter graviditeten, men sier hun er i god form. Foto: FameFlynet Norway
LITT SLITSOMT: Tone Damli merker at hun er blitt tyngre etter graviditeten, men sier hun er i god form. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Lørdag fylte artisten Tone Damli 26 år. Og på fødselsdagen ble hun overrasket av kjæresten, Markus Foss (31), med en gave som virkelig falt i smak.

Foss hadde nemlig kjøpt et bilde av den Canadiske kunstneren Sandra Chevrier til Tone, noe hun satte stor pris på.

«My baby knows me well. Takk for nydelig bursdagsgave @makkan_foss Gleda meg til å pynte kåken med dette fantastiske bilde. #sandrachevrier», skrev Tone på Instagram, sammen med et bilde av gaven.

Kunstverket har tittelen «The Cage: The Triumph», og har ligget ute på nettet til en pris av ca. 1200 kroner. Det finnes 80 eksemplarer av bildet, men alle er solgt.

Chevrier har gjort stor suksess med kunstserien «Super Heros Cages», som handler om kvinner som forsøker å finne frihet fra samfunnets forvridde oppfatninger om hva en kvinne skal eller ikke skal være.


Bildet ligger noen prisklasser under gaven Foss overrasket Tone med til jul. Da fikk hun en Rolex-klokke, som skal ha hatt en verdi av svimlende 50.000 kroner.

«I går besvimte eg pittelitt når eg pakke opp denne lekkerbisken fra klin galne @makkan_foss», skrev Damli den gang.

Damli fikk ikke nyte bursdagen sin hjemme med kjæresten sin. Hun var nemlig på jobb. Det skrev hun på sin egen blogg.

«Ååååå, har eg forresten glømt å nemne eg har bursdag på lørdag?!?! HIPPHIPPHURRA!!! Egentlig bruka eg alltid å ha fri på dagen min, den er hellig, men for andre året på rad, så treffe Idol på bursdagen min, og eg slite litt med å få flytta på heile produksjonen, gitt», skrev Damli.

Markus og Tone blir foreldre i slutten av mai, og da den norske artisten gjestet TV 2-programmet «Senkveld» tidligere denne månenden, fortalte Tone om at graviditeten begynte å bli litt slitsom.

- Formen er fin, men jeg begynner å bli tung i kroppen og blir litt fortere sliten, sa hun til Thomas og Harald.

LES OGSÅ: Tvinges til å jobbe på sin egen bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer