Kjærestene kom sammen

Charlotte Thorstvedt og Tina Bakasa Roll kom sammen for å se kjærestene som ufordragelige fjortisjenter.

Publisert
Sist oppdatert
Se video øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk flere norske kjendiser, der i blant Triana Iglesias (30) ikledd dress, opp rosa løper i anledning premieren på fjortiskomedien «Tina og Bettina - The Movie».
 
Blant dem var Tina og Bettina-skuespillerene Odd-Magnus Williamssons (31) og Henrik Thodesens (31) kjærester Charlotte Thorstvedt (26) og Tina Basaka Roll (27).

Sammen kom de arm i arm til premieren, og gledet seg til å se kjærestene på filmlerretet.

Selv kunne de fortelle til Seoghør.no at de som fjortiser befant seg i nerde-kategorien.

- Jeg var en nerd som var opptatt av skole. Jeg gikk jo på internasjonal skole, og var ikke i det typiske norske miljøet i det hele tatt, men det var ikke så mye fingring og horer som det er snakk om her, sier Charlotte Thorstvedt og blir backet opp av venninnen:

- Jeg var en nerd, som ikke var så veldig opptatt av skole. En outkast rett og slett, som var litt på den andre siden.

Også «Torsdag kveld fra Nydalen»-skuespiller Henriette Steenstrup (37) avslører til Seoghør.no at hun var en pliktoppfyllende tenåring.
 
- Jeg hadde tykke brilleglass og kort hår, og snakket veldig høyt. Jeg var ikke så veldig kul egentlig, men jeg klarte meg greit fordi at jeg var god i norsk muntlig og volleyball.

- Hvilken rolle hadde du i klassen?

- Jeg var ordenseleven som var veldig opptatt av at vi måtte være greie mot miljøet og hverandre. Elevrådsformann-typen. Litt irriterende type, egentlig, forteller hun videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Maria Skappel raser mot Jan Thomas 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer