Kjærestene kom sammen

Charlotte Thorstvedt og Tina Bakasa Roll kom sammen for å se kjærestene som ufordragelige fjortisjenter.

Publisert
Sist oppdatert
Se video øverst i saken! SEOGHØR.NO: Onsdag kveld gikk flere norske kjendiser, der i blant Triana Iglesias (30) ikledd dress, opp rosa løper i anledning premieren på fjortiskomedien «Tina og Bettina - The Movie».   Blant dem var Tina og Bettina-skuespillerene Odd-Magnus Williamssons (31) og Henrik Thodesens (31) kjærester Charlotte Thorstvedt (26) og Tina Basaka Roll (27). Sammen kom de arm i arm til premieren, og gledet seg til å se kjærestene på filmlerretet. Selv kunne de fortelle til Seoghør.no at de som fjortiser befant seg i nerde-kategorien. - Jeg var en nerd som var opptatt av skole. Jeg gikk jo på internasjonal skole, og var ikke i det typiske norske miljøet i det hele tatt, men det var ikke så mye fingring og horer som det er snakk om her, sier Charlotte Thorstvedt og blir backet opp av venninnen: - Jeg var en nerd, som ikke var så veldig opptatt av skole. En outkast rett og slett, som var litt på den andre siden. Også «Torsdag kveld fra Nydalen»-skuespiller Henriette Steenstrup (37) avslører til Seoghør.no at hun var en pliktoppfyllende tenåring.   - Jeg hadde tykke brilleglass og kort hår, og snakket veldig høyt. Jeg var ikke så veldig kul egentlig, men jeg klarte meg greit fordi at jeg var god i norsk muntlig og volleyball. - Hvilken rolle hadde du i klassen? - Jeg var ordenseleven som var veldig opptatt av at vi måtte være greie mot miljøet og hverandre. Elevrådsformann-typen. Litt irriterende type, egentlig, forteller hun videre. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Maria Skappel raser mot Jan Thomas 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer