Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Kjærestene deres kjemper om å bli barnas favoritt

De tre kjendisbarna skal allerede ha lagt sin elsk på en av dem.

DRAMA: Det skal være full krig mellom Kourtney Kardashian og Scott Disicks nye kjærester, Younes Bendjima og Sofia Richie. De prøver begge å bli barnas favoritt. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Det skal være full krig mellom Kourtney Kardashian og Scott Disicks nye kjærester, Younes Bendjima og Sofia Richie. De prøver begge å bli barnas favoritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trebarnsforeldrene Kourtney Kardashian (39) og Scott Disick (35) har begge gått videre og funnet lykken på hver sin kant siden de gikk fra hverandre.

Likevel skal de to realitystjernene samarbeide godt om sine felles barn, Mason (8), Penelope (5) og Reign (3).

Men når begge nå er i hvert sitt nye forhold, har kampen om hvem som er den beste «steforelderen» virkelig ha satt fart.

Ifølge Hollywood Life skal de tre barna allerede ha valgt sin favoritt, men Sofia Richie (19) og Younes Bendjima (24) gir likevel sitt for å vinne deres hjerter. Skal vi tro det amerikanske nettstedet, er Sofia en soleklar favoritt så langt.

EKSER: Kourtney og Scott med sine tre barn i fjor. Foto: NTB scanpix
EKSER: Kourtney og Scott med sine tre barn i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mer tid

En kilde nær Kourtney Kardashian har nemlig uttalt at Younes skal ha hatt en trøblete vei inn i barnas liv, i motsetning til Sofia, som enkelt og greit skal ha fått et godt bånd til dem.

- Både Younes og Sofia gjør alt de kan for å være det kuleste forbildet overfor ungene. Younes sliter med å være hyggelig, morsom og å bli akseptert av barna, mens Sofia allerede har slått ham, sier kilden til nettstedet.

- Scott har sørget for at Sofia har tilbrakt mer tid med barna enn Younes har, og de har allerede tette bånd til farens kjæreste, fortsetter kilden.

Den 19 år gamle stjernedatteren skal allerede ha vært med Scott og barna på flere turer, og det er ingen hemmelighet at de har en god tone, heller ikke overfor Younes.

- Younes er fullt klar over hvor mye barna liker Sofia fordi de snakker om henne hele tiden, sier kilden og legger til:

KLINER TIL: Sofia og Scott klinte til i helgen. Foto: NTB Scanpix
KLINER TIL: Sofia og Scott klinte til i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å ha det gøy med dem kommer naturlig for henne. Hun elsker å holde barna og leke med dem, men Younes sliter mer. Det er viktig for ham å gjøre barna glade. Han vil også gjøre Kourtney glad. Det er en vanskelig situasjon, for han føler på presset om å være bedre, eller minst like morsom Sofia.

På ferie i Italia

Til tross for angivelige problemer mellom Younes og barna til Kourtney, ser det ut til at forholdet mellom de to er sterkere enn noen gang.

Nylig har de to turtelduene tilbrakt tid på den italienske øyen Capri, der de opptrådte stormforelsket.

Kourtney og Younes var heller ikke redde for å vise sin kjærlighet for hverandre til omverdenen. Paret har nemlig delt flere bilder og videoer fra ferien i sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

italia con la mia cara 🍝

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

Etter alt å dømme er paret fortsatt på ferie sammen i Italia. For bare et par dager siden delte Kourtney nemlig et bilde sammen med Younes på en yacht ved Portofino.

Og forhåpentligvis får turtelduene også litt kvalitetstid med barna til Kourtney. Selv om realitystjernen ikke har delt noen bilder av barna i det siste, dukket sønnen Reign opp på morens Instagram Story fra Italia i går.

Saken fortsetter nedenfor.

Ride with U 🌊

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Mason var fotograf

Kardashian-Jenner-klanen er kjent for luksuriøse ferier og deler stadig blinkskudd fra feriene med sine mange millioner følgere.

Kourtney på sin side overrasket stort da det ble kjent at ingen ringere enn hennes eldste sønn, Mason, hadde tatt et lekkert bilde av henne.

I ettertid har den åtte år gamle gutten fått skryt i kommentarfeltet på Instagram.

Under bildet, som er tatt på et ukjent sted, skrev nemlig 39-åringen at det er sønnen som har tatt bildet.

Kommentarene har siden ikke latt vente på seg, og fansen skrøt ham opp i skyene for hans fotoferdigheter.

photo by mason

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Åh, Mason, du kommer til å bli den beste fotografen, skal en ha kommentert, ifølge People.

- Mason, du er proff! skriver en annen, mens en tredje mener han kan bli Kourtneys faste fotograf.

- Mason er virkelig talentfull. Han burde bli Kourtneys fotograf.

Bildekritikk

For noen måneder tilbake delte søsteren til Kourtney, Kim Kardashian (37), et lignende bilde på sin Instagram der hun krediterte datteren, North West (5), som fotograf.

Bildet fikk imidlertid enn helt annen reaksjon.

- Jeg lurer på hvor mange mennesker som ville fått barnevernet på døra hvis dette var noen andre enn Kim. Dette er forkastelig barneoppdragelse, skrev en til bildet, ifølge People.

📸 by North

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sofia Richie har også måtte tåle hard kritikk i kommentarfeltet. Etter å ha delt en rekke bilder sammen med Scott, raste flere av Kourtneys fans mot henne. Blant annet påpekte flere at hun har «overtatt søpla» til realitystjernen.

Selv et knapt år etter deres første bilder sammen, skaper forholdet fortsatt overskrifter.

At flere stiller spørsmål rundt forholdet er ikke helt tilfeldig. De har nemlig vært mye av-og-på, og kort tid etter at romanseryktene mellom de to turtelduene ble bekreftet, gikk nemlig Sofias pappa, Lionel Richie (69) hardt ut om hva han mente om datterens nye forhold.

I et intervju med Daily Telegraph fortalte artisten, mest kjent for hitlåten «Hello», at han mente forholdet bare er en opprørsfase i datterens liv, og at han derfor valgte å ikke blande seg i sin 19-årige modelldatters forhold.

Nå kan det imidlertid se ut til at Scott og Sofia er i en god periode, ettersom bruddryktene har holdt seg borte den siste tiden.

Happy Birthday babe! Thank you for being you. Love you

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

LES OGSÅ: Kjoleblemme for Katie Holmes