Aksel Lund Svindal:

Kjæresten viser frem Aksels nye klær

Gitte Lill Paulsen er blant modellene for alpinessets første kleskolleksjon.

KJÆRESTEN SOM MODELL: Denne uken ble klesmerket Greater Than, frontet av Aksel Lund Svindal, lansert. Kjæresten hans, Gitte Lill Paulsen (t.h.), er blant modellene som viser frem klærne.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KJÆRESTEN SOM MODELL: Denne uken ble klesmerket Greater Than, frontet av Aksel Lund Svindal, lansert. Kjæresten hans, Gitte Lill Paulsen (t.h.), er blant modellene som viser frem klærne. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag satte alpinist Aksel Lund Svindal (35) seg på flyet mot Pyeongchang, der han skal leve og konkurrere under de olympiske vinterlekene.

En skulle kanskje tro at 35-åringen ville bruke siste dag før avreise på enten trening eller avslapning, men Lund Svindal hadde andre prioriteringer.

Sammen med tre andre investorer, har han lansert det økovennlige klesmerket «Greater Than A». Ok, kult. Enda en kjendis med egen kolleksjon, tenker du kanskje. Alpinisten har gått hardt til verks for at det ikke skal være inntrykket folk får.​

Ingen posterboy

- Jeg var veldig klar på at jeg ikke ønsket å bruke mitt eget navn som merkevare. Det her skulle få egne bein å stå på, og klærne skulle snakke for seg selv, sier han til Se og Hør, og fortsetter:

- Vi samla et knallag, og alle hadde innstillingen om at vi skulle stå for noe mer. Vi ble fort enige om at det er en del ting innenfor bærekraft som tekstilbransjen fortsatt kan gjøre, og at vi kunne bidra til å gå opp den stien, sier 35-åringen.

Resultatet ble tirsdag lansert rundt om i flere butikker på landsbasis, og ble feiret med motevisning og fest i Oslo mandag kveld. De har forsøkt å bruke miljøvennlige og resirkulerbare materialer i den grad det har vært mulig, og ønsker at neste kolleksjon skal være enda grønnere. Det til tross for at han ikke er noen ihuga miljøaktivist selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer