- Kjæresten synes jeg er for masete

Harald Eia avslører at han er like morsom på hjemmebane. Se video!

SEOGHØR.NO: Til den tredje sesongen av det vitenskapelig humorprogrammet «Brille», har Harald Eia (47) og Bård Tufte Johansen (43) skiftet beite fra NRK til TVNorge. Nå lover Eia et tøffere program.

- Det blir et tøffere, mer sexy og hardtslående program, hvor vi får lov til å gjøre ting vi ikke har fått lov til før. Vi skal rett og slett bryte norsk lov. Arbeidsmiljøvernloven, byggforskriftene. Vi skal lage mye bajas, forteller Eia til Seoghør.no.

Men selv om Eia lever av humoren, blir han ikke lei av å være morsom når han ikke er på jobb. Det får hans 18 år yngre kjæreste, Nadina Bouhlou (29), erfare både på godt og vondt.

- Nei, det rare er at jeg ikke blir lei av å være morsom privat. Jeg får ofte kritikk av kjæresten min for at jeg er for masete, særlig om morgenen. Jeg blir ikke lei av å få folk til å le, men jeg sitter ikke og er Oslolosen for folk, selv om folk vil det. Før ble jeg fryktelig irritert da jeg skulle si noe alvorlig, og fikk høre: «Jeg klarer ikke ta deg alvorlig, jeg bare ler når du åpner munnen». Men det blir jeg ikke lenger.

Av eksperimenter komikeren har gjort i anledning den nye sesongen av «Brille», har han blant annet tatt en gentest. Svarene han fikk var ubehagelige.

- Jeg har tatt en gentest, som viser hva jeg mest sannsynlig kommer til å dø av. Jeg kommer ikke til å dø av hjertefeil, og jeg kommer ikke til å bli senil. Jeg fikk beskjed om at jeg mest sannsynligvis kommer til å miste håret. Det er denne etiske betenkeligheten med å ta gentest: Du får vite en del ting som ikke er så behagelig å vite, forteller Eia humoristisk til Seoghør.no.

Se videointervjuet med Harald Eia øverst i saken!

LES OGSÅ: Bård og Harald melder overgang til TVNorge