<strong>FORFENGELIG:</strong> - Mellom deg og meg bruker han litt lenger tid enn meg på å gjøre seg klar. Jeg måtte klippe håret hans før vi dro så vi kom litt for sent i dag. Alle modeller er litt selvopptatte, men jeg synes det er bra, sier Monica Hansen om model Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORFENGELIG: - Mellom deg og meg bruker han litt lenger tid enn meg på å gjøre seg klar. Jeg måtte klippe håret hans før vi dro så vi kom litt for sent i dag. Alle modeller er litt selvopptatte, men jeg synes det er bra, sier Monica Hansen om model Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Kjæresten stjeler sminke av meg

Hollywood-Monica mener forloveden er mer forfengelig enn henne. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra Hollywood-festen nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (Seher.no): Onsdag vises siste program av dokumentarserien «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge. I denne episoden samles alle kvinnene til fest på fasjonable Sunset Plaza i Hollywood for å se første episode på storskjerm.

Seher.no var til stede på festen. Og som seg hør og bør på en ekte Hollywood-fest fløt det i champagne blant suksessfulle mennesker i skyhøye hæler og utringede kjoler.

Modell Monica Hansen stilte i en særdeles utringet kjole fra Max Mara.

- Jeg har fått litt hjelp. Jeg har hatt en sminkør og sånn, så i dag har jeg brukt en 30-40 minutter på å gjøre meg klar. Jeg er ganske rask, har blitt flink til dette, sier Monica til Seher.no.

I "Ja, vi elsker Hollywood" har seerne fått følge Monica Hansen og hennes modell-kjæreste Loren Birdwell på en rekke oppdrag og fester i stjernebyen. Forloveden var selvsagt også til stede på TVNorge-festen på Sunset Plaza, og ifølge Monica er han den mest forfengelige av de to.

- Mellom deg og meg bruker han litt lenger tid enn meg på å gjøre seg klar. Jeg måtte klippe håret hans før vi dro så vi kom litt for sent i dag. Alle modeller er litt selvopptatte, men jeg synes det er bra. Jeg liker en mann som er opptatt av hvordan har ser ut og som tar vare på seg selv, forteller Monica.

Og da forloveden dukker opp blant de feststemte gjestene på luksushotellet konfronterer Monica ham med hans forfengelighet.

- Kjære, tok du pudder av meg i dag?

- Ja, jeg var litt «shiny». Jeg er alltid sent ute. Jeg ble litt «tatt på senga» her nå, men ja, vi ble forsinket fordi jeg ikke visste hva jeg skulle ha på meg og at jeg fant ikke sminken. Det er alltid min feil, sier en litt brydd Loren og fortsetter:

- Når du er sammen med en som er så vakker som Monica er det alltid min feil. Og hvis det hadde vært hennes feil hadde jeg vært i alvorlig trøbbel, sier den norske modellens forlovede spøkefullt til Seher.no, før Tønsberg-jenta gir sin forlovede trøstende ord.

- Jeg har jo sett deg med sminke før. Du ser bedre ut enn meg når du har sminket deg, sier Monica til sin kjære.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge tirsdag klokken 20.30. Se Seher.nos Tv-guide for full oversikt.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viser rumpa - på TV

Se video fra TVNorge-festen i Hollywood her:[obj:media:8555]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer