SUPERPRESANG: Mia Lindborg overrasket Eirik med å ha spilt inn rockelåt i bursdagspresang. Foto: FameFlynet
SUPERPRESANG: Mia Lindborg overrasket Eirik med å ha spilt inn rockelåt i bursdagspresang. Foto: FameFlynetVis mer

Kjæresten spilte inn rockesang til Eirik

- Det var en dritfet bursdagspresang, sier Eirik Søfteland.

SEOGHØR.NO: Forrige lørdag hadde «Skal vi danse»-deltager Eirik Søfteland bursdag mens han stod på TV 2-parketten.

Den populære deltageren tok seg enkelt videre, men det var ikke den aller beste presangen han fikk. For den kom fra kjæresten, Mia Lindborg.

- Jeg fikk en låt. Hun hadde gått i studio med en kompis av meg, som er musiker, og spilt inn en rockelåt. Hun synger og har laget teksten til den. Låten var veldig kul, og det var en dritfet presang. Så fikk jeg skytedate med våpen på blink. Det hadde jeg aldri gjort før. Så jeg var veldig fornøyd med det, sier Søfteland til Seoghør.no.

Denne lørdagen tok Søfteland seg også enkelt videre. Han var ukens beste med fantastiske 38 poeng av dommerne.

- Jeg er kjempefornøyd. Det har gått veldig fint hele uken. Jeg tok jiven raskt, men jeg har svettet så mye, jeg har sikkert gått ned tre kilo. Men det gikk veldig bra, sier han.

Dansepartner Nadya Khamitskaya lar seg imponere av dansepartneren. Men det er ikke bare danseferdighetene hun setter pris på. Til hver uke avslører hun at Søfteland finner på nye navn til seg selv.

- Eirik finner på navn til seg selv hver søndag når jeg introduserer en ny dans. Denne uken har han vært «Jimmy the jiver», også kjent som «Holy jiver». Uken før var han «Sean» (Connery, red. anm.), fordi han skulle være elegant. Og uken før var han «Toro» fordi det var tango, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Halle Berry ble mamma