Anita Skorgan:

Kjæresten rammet av kreft

Derfor velger Anita Skorgan og kjæresten å stå frem med sykdommen.

TØFF TID: Anita Skorgans mangeårige kjæreste har fått to beinmargstransplantasjoner. - Hadde han hatt denne sykdommen for 20 år siden, hadde utsiktene vært dårlige, sier Anita Skorgan til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum
TØFF TID: Anita Skorgans mangeårige kjæreste har fått to beinmargstransplantasjoner. - Hadde han hatt denne sykdommen for 20 år siden, hadde utsiktene vært dårlige, sier Anita Skorgan til Se og Hør. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anita Skorgan (64) og Bjørn Brunborg (64) har vært kjærester i seks år.

Han driver veterinærpraksis på Voss, og er også engasjert i å prøve å gjøre Voss sentrum mer levende. Han har blant annet utviklet kafeen «Tre brør», som har blitt en kulturinstitusjon på Vossevangen.

Foreløpig har de to hatt et avstandsforhold. Da blir også gjensynsgleden desto større når de møtes. Sjokket ble imidlertid stort da Bjørn fikk påvist kreft. Anita er naturlig nok bekymret på kjærestens vegne.

Midt i en tøff kreftkur

- Bjørn har fått beinmargskreft. Det ser ut til å gå bra. Han er midt i en hard kur, og har nettopp fått sin andre beinmargstransplantasjon, forteller Anita i et eksklusivt intervju med Se og Hør.

Du kan lese hele det åpenhjertige intervjuet med Anita Skorgan under:

(Legg inn billedlink her:)

Ønsker å være åpen om kreften

Kreftdiagnosen er en tung påkjenning for dem begge, men Anita og Bjørn ønsker å være åpen om sykdommen. Heldigvis ser begge positivt på framtiden:

- Jeg har klarert med ham at vi snakker om dette. Bjørn er tilhenger av åpenhet. Hadde han hatt denne sykdommen for 20 år siden, hadde utsiktene vært dårlige. Nå ser vi begge positivt på fremtiden, men jeg har gråten helt her oppe når jeg snakker om det, sier hun, og peker høyt opp i halsen, sier Skorgan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer