FIKK ROMANTISK «GAVE»: Triana Iglesias røper på Instagram at kjæresten hennes, den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman, har tatovert navnet hennes på armen.  Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
FIKK ROMANTISK «GAVE»: Triana Iglesias røper på Instagram at kjæresten hennes, den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman, har tatovert navnet hennes på armen. Foto: Tore Skaar/ Se og HørVis mer

Kjæresten overrasket Triana Iglesias med romantisk gest

Se hva som fikk «Paradise Hotel»-Trianas hjerte til å smelte.

SEOGHØR.NO: Høsten 2015 kunne «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (34) avsløre at hun hadde funnet lykken med den finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (26).

Den suksessrike modellen og TV-profilen har ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i sin nye kjæreste.

Da Seoghør.no møtte henne på TV-prisutdelingen Gullruten i mai i år, var Triana full av lovord om Mikael Gabriel:

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun begeistret til Seoghør.no.

Og at de sterke følelsene er gjensidige, ble mer enn tydelig da Triana delte et bilde på Instagram for noen uker siden.

Saken fortsetter nedenfor.

Branded.... Welcome August ~The Sunday of summer. @faktoi / @mikaelgabriel #sneakysleeper

Et bilde publisert av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

I Instagram-innlegget viste hun frem en svært romantisk - og permanent - kjærlighetserklæring fra typen: En ny tatovering der navnet «Triana» er skrevet i løkkeskrift på den ene overarmen hans.

Og i teksten til det søte bildet skriver Triana at kjæresten herved har «kjennemerket» hennes på seg, fulgt av en hengelås med nøkkel og et emoji-symbol som forestiller to rosa hjerter.

Flere av programlederens følgere har kommentert med forskjellige kjærlighetssymboler, og innlegget har fått over 2300 likerklikk.

Saken fortsetter under bildet.


NÆRT FORHOLD: Triana og Mikael har vært sammen i omlag ett år. Her er paret avbildet på vei inn til plateselskapet Universal Musics lokaler i Helsinki høsten 2015.  Foto: All Over Press
NÆRT FORHOLD: Triana og Mikael har vært sammen i omlag ett år. Her er paret avbildet på vei inn til plateselskapet Universal Musics lokaler i Helsinki høsten 2015. Foto: All Over Press Vis mer

Perfekt timing

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i fjor, og modellen deler stadig kjærlige bilder av kjæresten i sosiale medier.

Tidligere har hun dessuten åpnet seg til VG om hvordan livet forandret seg etter Mikael kom inn i bildet.

- Det var veldig god kjemi der fra første gang vi møttes. Jeg tror vi fant hverandre på riktig tidspunkt. Han kom inn i livet mitt da jeg trengte ham, og jeg kom inn i livet hans da han trengte meg, sa Triana til avisen.

Tidligere var hun kjæreste med Yannick de Brito (35) i omtrent ett og et halvt år. Forholdet tok slutt i 2015.

Saken fortsetter under bildet.

ROCKA DAME: De mange tatoveringene til Triana Iglesias er blitt et av varemerkene hennes. Her er hun på Gullruten i Bergen i mai. Foto: NTB scanpix
ROCKA DAME: De mange tatoveringene til Triana Iglesias er blitt et av varemerkene hennes. Her er hun på Gullruten i Bergen i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Svak for tatoveringer

På de mange Instagram-bildene Triana Iglesias har delt av seg selv og kjæresten, kommer det tydelig frem at «Triana»-tatoveringen er langt ifra det eneste blekket Mikael har på kroppen.

I likhet med sin utkårede har Triana selv en forkjærlighet for tatoveringer. Tidligere i høst ble det kjent at den pensjonerte fotballstjernen John Carew (37) hadde fotografert henne naken, noe som skapte overskrifter i flere medier.

THIS... #LoveSpam

Et bilde publisert av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Saken fortsetter nedenfor.

- Det var gøy å kunne jobbe med han, jeg syns John er kjempeflink. Da jeg så at han hadde begynt å ta bilder så ble jeg sånn: «Hei! Hvorfor har du ikke spurt om jeg vil være modell for deg?», sa Triana til Seoghør.no på TV3s høstlansering nylig.

De to er bare gode venner, men i et intervju med ELLE i 2013 røpet Carew at han liker jenter med nettopp tatoveringer:

- Jeg er en rocka gutt, og jeg liker edgy jenter, jenter med en sterk karakter. Og ja, jeg er svak for eksotiske jenter med tatoveringer, som Triana Iglesias for eksempel, sa han til motemagasinet ifølge Dagbladet.

From yesterday's shoot with @trianaiglesias #fineart #jcarewphotography ✨

Et bilde publisert av john_carew (@john_carew)

Og Triana Iglesias mange tatoveringer kom også til sin rett da hun stilte opp som modell for John Carew, som har dyrket sin lidenskap for foto etter at han la opp som fotballspiller.

LES OGSÅ: Tok pause for å pleie kjærligheten