- Kjæresten nektet å tro at jeg vant

«71 grader nord» større personlig seier enn «Melodi Grand Prix» mener Didrik Solli-Tangen.

TRODDE HAM IKKE: Solli-Tangens kjæreste, Benedicte Årving, trodde ikke på ham da han fortalte om seieren. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
TRODDE HAM IKKE: Solli-Tangens kjæreste, Benedicte Årving, trodde ikke på ham da han fortalte om seieren. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en nervepirrende finale, var det Didrik Solli-Tangen (24) som vant årets runde av «71 grader nord», og kan smykke seg med tittelen «Norges tøffeste kjendis». Etter 25 dager på en eventyrlig reise kunne den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren slippe jubelen løs på Nordkapp.

Men kjæresten, Benedicte Årving (24), trodde ikke på ham da han kom hjem og fortalte at han hadde vunnet.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Hun trodde ikke på meg da jeg fortalte det. Hun trodde ikke jeg ville komme langt i «71 grader nord». Vanligvis er det hun og familien hennes som tar initiativet til å dra på fjellturer, så dette er moro å stikke henne litt i siden med, sier Solli-Tangen til Seoghør.no.

Solli-Tangen mener seieren i «71 grader nord» er en større seier for ham personlig enn MGP-seieren var.

- I forhold til å vinne Melodi Grand Prix er dette en større personlig seier. Grand Prix var en stigende kurve der jeg følte at det gikk veien. De siste stemmene kom inn, og jeg kunne slippe jubelen løs. Denne finalen var utrolig spennende, og hadde jeg svart feil en gang til, hadde nok Ole Edvard vunnet. Det var en utrolig lettelse å heve flagget etter 25 dager med blodslit. Om ikke denne seieren slår Melodi Grand Prix, er det helt der oppe.

Det var fire personer Solli-Tangen fortalte om seieren etter han kom hjem. Ellers har det ikke vært problematisk å holde seg taus.

- Jeg fortalte det til mamma og pappa, og «brodern» og kjæresten. Det har ikke vært spesielt vanskelig å holde på hemmeligheten, sier han til Seoghør.no.


Nå gleder han seg stort over seieren etter å ha slått trompetisten Ole Edvard Antonsen (50) i finalen.

- Det var helt absurd å vinne. Alt gikk så fort, og plutselig sto jeg der med tauet i hånda. Veldig gøy, og «Norges tøffeste kjendis» er en deilig tittel å kunne smykke seg med.

Komiker Gustav Nilsen ble nummer tre, etter å ha blitt slått ut tidligere i finalesendingen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke at det skulle være så ille

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer