SPESIELT MØTE: Line Jansrud avslører at hun så sin kjæreste for første gang, da han spilte kvinne på teaterscenen. Foto: Andreas Fadum
SPESIELT MØTE: Line Jansrud avslører at hun så sin kjæreste for første gang, da han spilte kvinne på teaterscenen. Foto: Andreas FadumVis mer

- Kjæresten min var fantastisk som kvinne

Line Jansrud glemmer ikke det første møtet med mannen i sitt liv.

SEOGHØR.NO: Kjæresten Kim Persson (31),  satt i salen og fulgte med på hyllesten av sin kjære, da Line Jansrud (30) fredag vant Gullruten-pris for «beste kvinnelige programleder».

Hun vant pris for den ultimate utfordringen: fødselen av sønnen Mio, vist i
Newton i fjor.

Line og Kim har vært kjærester i snart seks år. De møttes etter at Line hadde vært og sett forestillingen «La Cage Aux Folles» på Den Nationale Scene i Bergen.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Line Jansrud. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Line Jansrud. Foto: Se og Hør Vis mer

Der var Kim en del av ensemblet, og Lines første syn av sin kommende kjæreste var som dansende kvinne!

- Han var fantastisk som kvinne. Han hadde jo de beina, sier Line med et kjærlig smil. Møtet etter forestillingen endte kjapt med forelskelse, kjæresteforhold og til slutt barn.

Sist søndag fylte Mio ett år.

- Vi skal nok ta våre samtaler når han blir stor nok til å se dette fødselsprogrammet selv. Selvfølgelig er det personlig, men vi har et avslappet forhold til det. En fødsel har vi alle vært med på, men få barn vet hva det egentlig innebærer.

- Det føltes veldig riktig at jeg og vi kunne fortelle det, sier Gull-Line.

Møtte eks-kjæresten på TV

I en annen episode av sin prisbelønte TV-serie overrasket Line med å gjenoppta kontakten med sin første kjæreste foran kameraene.

- Det synes jeg er sporty av ham. Vi har ikke snakket sammen på ti år, så det var jo litt spesielt. Jeg er en hamster som samler på det meste, forteller hun og fortsetter:

- Som for eksempel hele MSN-loggen (historikk fra chat-samtaler, red.anm.) fra den første tiden. Klærne fra den første daten hadde jeg også liggende. Så de tok jeg på meg da vi møttes igjen nå, sa Line til VG før episoden ble sendt på TV.

AVSLØRTE GRAVIDITET PÅ TV: Line Jansrud vakte oppsikt da hun avslørte i TV-programmet «Newton» at hun var gravid. Foto: NRK
AVSLØRTE GRAVIDITET PÅ TV: Line Jansrud vakte oppsikt da hun avslørte i TV-programmet «Newton» at hun var gravid. Foto: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Avslørte graviditet på TV