- Kjæresten min trodde jeg var homofil

Moods of Noray-Simen måtte overbevise samboeren ved hjelp av en flaske konjakk...

FORELSKET: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke sier til Dagbladet at han måtte overbevise sin kjæreste Anne Berit Valla om at han ikke var homofil, da de møttes første gang. Foto: Stella
FORELSKET: Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke sier til Dagbladet at han måtte overbevise sin kjæreste Anne Berit Valla om at han ikke var homofil, da de møttes første gang. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sammen med kompanjongen Peder Børresen har Simen Staalnacke de siste årene gjort suksess både i Norge og utlandet med deres klesmerke Moods of Norway.

Privat smiler også livet til 36-åringen, som er samboer med TV-regissøren Anne Berit Valla.

Men til Dagbladet sier Staalnacke at han måtte overbevise kjæresten om at han ikke var homofil, da de møttes for første gang under motemessa i København for fem år siden.

-  Du er ikke verdens skumleste kar når du sitter i en rosarutede dress. Hun trodde jeg var gay og veldig ufarlig, og var imøtekommende sånn sett. Så kom det en servitør med ei slik konjakktralle, og jeg tok ei flaske, drakk rett av tuten, sa: Den er bra, den tar vi. Jeg måtte kjøpe hele flaska, og ble veldig full. Da vi kom tilbake til Oslo, inviterte jeg henne ut, og da begynte det å komme seg.

- Hun skjønte etter hvert at hun ikke hadde fått en homofil sjelevenn som hun kunne dele motetips med.

Staalnacke sier til avisen at han er klar over at han nok kan være en utålmodig kjæreste.

– Jeg kan være veldig utålmodig. Terningkast to der. Og jeg er nok en veldig dårlig lytter. Hva er det man sier? Jeg lytter ikke, jeg bare sitter og venter på å snakke, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Sigrid Bonde Tusvik viste trusa på Moods-løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer