- Kjæresten min syntes allerede utringningen var ganske heftig

Katarina Flatland fikk motepoliti Jan Thomas til å miste munn og mæle da hun ankom Kjendisgallaen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld er det duket for glitter og glamour under Se og Hørs årlige kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.

Kjendisene strømmer til i sin fineste stas, og Se og Hørs motepoliti Jan Thomas er selvsagt på plass.

Kjendisstylisten er kjent for å være nådeløs i sine motedommer over norske kjendiser, men når programleder Katarina Flatland (26) inntar den røde løperen mister han munn og mæle.

- Nå…. nå…. nå ble jeg helt satt ut! Så utrolig flott du er, Katarina! utbryter Jan Thomas entusiastisk.

Se video med Katarina Flatland og den begeistrede kjendisstylisten øverst i saken!

VISTE HUD: Da Jan Thomas inviterte til kjendisfest tidligere i høst, var Katarina Flatlands utringning tilsynelatende også samtaletema.  Foto: NTB scanpix
VISTE HUD: Da Jan Thomas inviterte til kjendisfest tidligere i høst, var Katarina Flatlands utringning tilsynelatende også samtaletema. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heftig utringning

Både han og programleder Hanne Kathrine Bratholt roser TV-profilens helrøde antrekk, og Katarina må lettet innrømme at hun setter pris på komplimentene.

- Man blir jo litt stressa når det er terningkast og slikt. Men når du ber om galla, så går man i hvert fall i lang kjole, sier hun.

- Ja, du klinker til, altså, Katarina! fastslår Jan Thomas.

Den flotte programlederen, som er nominert til årets TV-navn, tar seg strålende ut i en rød kjole med dyp utringning. Katarina røper at hun vurderte om hun skulle ha vist enda mer hud, til ære for Jan Thomas.

- Men kjæresten min syntes allerede at utringningen min var ganske heftig, påpeker hun lattermildt, med henvisning til kjæresten Harald Meling Dobloug (26).

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: På Kjendisgallaen i 2013 kom Katarina Flatland sammen med kjæresten Harald M. Dobloug. I år var han ikke med, men fikk likevel et ord med i laget om antrekket hennes.  Foto: NTB scanpix
FLOTT PAR: På Kjendisgallaen i 2013 kom Katarina Flatland sammen med kjæresten Harald M. Dobloug. I år var han ikke med, men fikk likevel et ord med i laget om antrekket hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også toppblogger Ana Rasmussen (19), kjent som «Mamma til Michelle», ankom årets Kjendisgalla i et dristig antrekk.

- Den er veldig ny. Vanligvis pleier jeg å gå ganske safe, men noen ganger tar jeg en liten risiko. Jeg synes det er helt greit å vise litt ekstra hud på fest, sa hun til livereporter Ida Nikolaisen på den grønne løperen.

Sendingen er et samarbeid mellom Seoghør.no, Dagbladet.no og KK.no

LES OGSÅ: - Hun står i fare for å velte ut av utringningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer