- Kjæresten min syntes allerede utringningen var ganske heftig

Katarina Flatland fikk motepoliti Jan Thomas til å miste munn og mæle da hun ankom Kjendisgallaen.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld er det duket for glitter og glamour under Se og Hørs årlige kjendisgalla på Chat Noir i Oslo.

Kjendisene strømmer til i sin fineste stas, og Se og Hørs motepoliti Jan Thomas er selvsagt på plass.

Kjendisstylisten er kjent for å være nådeløs i sine motedommer over norske kjendiser, men når programleder Katarina Flatland (26) inntar den røde løperen mister han munn og mæle.

- Nå…. nå…. nå ble jeg helt satt ut! Så utrolig flott du er, Katarina! utbryter Jan Thomas entusiastisk.

Se video med Katarina Flatland og den begeistrede kjendisstylisten øverst i saken!

VISTE HUD: Da Jan Thomas inviterte til kjendisfest tidligere i høst, var Katarina Flatlands utringning tilsynelatende også samtaletema.  Foto: NTB scanpix
VISTE HUD: Da Jan Thomas inviterte til kjendisfest tidligere i høst, var Katarina Flatlands utringning tilsynelatende også samtaletema. Foto: NTB scanpix Vis mer

Heftig utringning

Både han og programleder Hanne Kathrine Bratholt roser TV-profilens helrøde antrekk, og Katarina må lettet innrømme at hun setter pris på komplimentene.

- Man blir jo litt stressa når det er terningkast og slikt. Men når du ber om galla, så går man i hvert fall i lang kjole, sier hun.

- Ja, du klinker til, altså, Katarina! fastslår Jan Thomas.

Den flotte programlederen, som er nominert til årets TV-navn, tar seg strålende ut i en rød kjole med dyp utringning. Katarina røper at hun vurderte om hun skulle ha vist enda mer hud, til ære for Jan Thomas.

- Men kjæresten min syntes allerede at utringningen min var ganske heftig, påpeker hun lattermildt, med henvisning til kjæresten Harald Meling Dobloug (26).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: På Kjendisgallaen i 2013 kom Katarina Flatland sammen med kjæresten Harald M. Dobloug. I år var han ikke med, men fikk likevel et ord med i laget om antrekket hennes.  Foto: NTB scanpix
FLOTT PAR: På Kjendisgallaen i 2013 kom Katarina Flatland sammen med kjæresten Harald M. Dobloug. I år var han ikke med, men fikk likevel et ord med i laget om antrekket hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også toppblogger Ana Rasmussen (19), kjent som «Mamma til Michelle», ankom årets Kjendisgalla i et dristig antrekk.

- Den er veldig ny. Vanligvis pleier jeg å gå ganske safe, men noen ganger tar jeg en liten risiko. Jeg synes det er helt greit å vise litt ekstra hud på fest, sa hun til livereporter Ida Nikolaisen på den grønne løperen.

Sendingen er et samarbeid mellom Seoghør.no, Dagbladet.no og KK.no

LES OGSÅ: - Hun står i fare for å velte ut av utringningen