- Kjæresten min må ha humor

Janne Formoe har et viktig krav til potensielle kavalerer.

SER ETTER MANN MED HUMOR: - Han må jo ha humor. Og selvironi, sier «Hotel Cæsar»-skuespiller Janne Formoe om hva hun ser etter i en fremtidig kjæreste. Foto: Stella Pictures
SER ETTER MANN MED HUMOR: - Han må jo ha humor. Og selvironi, sier «Hotel Cæsar»-skuespiller Janne Formoe om hva hun ser etter i en fremtidig kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Skuespilleren Janne Formoe har vært singel etter at forholdet til tidligere «X Factor»-dommer Jan Fredrik Karlsen tok slutt i fjor.

I et intervju med Se og Hør Weekend sier 34-åringen at hun stiller et viktig krav til en fremtidig kjæreste.

- Han må jo ha humor. Og selvironi. Det er viktig. Neste spørsmål, sier Janne til bladet.

Formoe gjør for tiden stor suksess som «Mona-Lizzie» i TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar», og skal i sommer stå på scenen i Kristiansand sammen med skuespillerne Dagrun Anholt (35), Cornelia Børnick (32) og Dorina Marie Eldøy Iversen (31) i showet «Avslørte bondepiker uten en tråd».

Sammen med Jan Fredrik Karlsen har Janne datteren Felicia. Skuespilleren hevder det ikke er noe problem å kombinere karrieren som skuespiller med rollen som småbarnsmamma.

Hun hevder hun og eks-kjæresten samarbeider godt om ansvaret for datteren.

- Han er flink og tar mer enn nok ansvar. Mer enn det har jeg ikke lyst til å si om denne saken, sier hun i intervjuet med Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er vanvittig stolte