SINGEL: Kylie Minogue trives best med å være i forhold og vil gjerne finne en å dele livet med. Foto: NTBscanpix
SINGEL: Kylie Minogue trives best med å være i forhold og vil gjerne finne en å dele livet med. Foto: NTBscanpixVis mer

- Kjæresten min må gjerne ha grått hår, måne eller litt mage

Utseendet kommer i andre rekke når Kylie Minogue leter etter sin nye drømmemann.

SEOGHØR.NO: Denne måneden fyller popstjernen Kylie Minogue 47 år.

Den australske artisten er singel og barnløs, men har en rekke profilerte forhold bak seg.

I 2013 ble det slutt mellom henne og den spanske modellen Andres Velencoso (37) etter fem år som kjærester.

Før ham var hun også vært sammen med den franske skuespilleren Olivier Martinez (49), som nå er gift med Halle Berry (48), den britiske modellen James Gooding (40), artisten Lenny Kravitz (50) og INXS-vokalisten Michael Hutchence, som begikk selvmord i 1997 - 37 år gammel.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Kylie har vært singel i halvannet år etter at forholdet til ti år yngre Andres Velencoso tok slutt.
BRUDD: Kylie har vært singel i halvannet år etter at forholdet til ti år yngre Andres Velencoso tok slutt. Vis mer

- Jeg er en romantiker

Fellestrekket for Minogues eks-kjærester er at de alle er mørke og kjekke. Likevel nekter hun for at hun faller for en bestemt type.

- Nei. Absolutt ikke. Jeg har ikke noe imot grått hår, måne eller en helt skallet mann. Jeg har ikke en gang noe imot litt mage. Kanskje ting har gått feil for meg i kjærligheten nettopp fordi jeg har datet altfor kjekke menn tidligere.

- Nå har jeg i alle fall sagt det. Jeg vil gjerne treffe noen. Jeg er ingen tradisjonell kvinne. Jeg er en romantiker, forteller hun til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTE: Fra 2002 til 2007 var Kylie Minogue og Olivier Martinez et av Hollywoods heteste par. Han har nå giftet seg og fått barn med Halle Berry. Foto: NTBscanpix
EKS-KJÆRESTE: Fra 2002 til 2007 var Kylie Minogue og Olivier Martinez et av Hollywoods heteste par. Han har nå giftet seg og fått barn med Halle Berry. Foto: NTBscanpix Vis mer

Kylie innrømmer videre at hun trives aller best å være i et forhold, og hun tenker tilbake på sine ekser med varmt hjerte.

- Jeg kan ikke huske at jeg drømte om bryllup eller brudekjole som barn, men jeg liker å være forelsket. Jeg ser ikke på meg selv som uheldig i kjærligheten for jeg har hatt mange veldig bra forhold - og jeg angrer ikke på noe.

Og «Spinning Around»-stjernen er ikke i tvil om hva hun ville gjenopplevd hvis hun hadde hatt sjansen.

- Da jeg var sammen med Michael dro vi på togferie gjennom Europa. Vi spiste nydelig mat, drakk, lo og gjorde akkurat som vi ville. Det var et fantastisk eventyr, og første gang i livet mitt hvor jeg la på meg noen kilo fordi jeg ikke brydde meg, sier hun til nettstedet.

TOK SITT EGET LIV: På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet var Kylie sammen med rockeren Michael Hutchence. Foto: Zuma Press
TOK SITT EGET LIV: På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet var Kylie sammen med rockeren Michael Hutchence. Foto: Zuma Press Vis mer

LES OGSÅ: Kylie kaster klærne etter Sandra

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.