- Kjæresten min fikk bakoversveis

Carina Dahl ofret sine blonde lokker for å få oppfylt sin store drøm.

PRETTY IN PINK: Carina Dahl overrasket både seg selv og kjæresten ved å farge håret rosa, da hun kom hjem til Norge i forrige uke. Foto: PRIVAT
PRETTY IN PINK: Carina Dahl overrasket både seg selv og kjæresten ved å farge håret rosa, da hun kom hjem til Norge i forrige uke. Foto: PRIVAT Vis mer
OVERRASKET FAMILIEN: Carina er datter av TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl. Her viser hun fram sin nye hårfarge til sin rockepappa og lillesøsteren Amanda i helgen. Foto: Privat
OVERRASKET FAMILIEN: Carina er datter av TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl. Her viser hun fram sin nye hårfarge til sin rockepappa og lillesøsteren Amanda i helgen. Foto: Privat Vis mer
ELSKER Å FARGE HÅRET: Artisten Katy Perry er kjent for sine mange sterke hårfarger. Foto: All Over Press
ELSKER Å FARGE HÅRET: Artisten Katy Perry er kjent for sine mange sterke hårfarger. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Artisten Carina Dahl (28) har i lang tid vært kjent for sin lange lyse lokker, men nå er det «pretty in pink» som gjelder for den blide trønderjenta.

Da hun i forrige uke møtte opp hos sin frisør Kristine Svanem hos Maa Stylister, valgte hun å farge håret rosa - til kjæresten Stian Lunds overraskelse.

- Dette er noe jeg har drømt om lenge. Jeg hadde bestilt time hos frisøren for lenge siden, og så fant jeg ut at nå passet det bra rett før sommeren. Men Stian var ikke begeistret. Han sa «nei, det gjør du ikke!» da jeg fortalte om planene, sier Carina til Seoghør.no og ler.

Hun legger til at kjæresten roet seg etter å ha sett resultatet. Selv er hun superfornøyd med sin nye stil.

Alexandra (Joner, red.anm) har advart meg om at man fort blir avhengig når man begynner å farge håret på denne måten og jeg skjønner hva hun mener. Denne hårfargen har kommet for å bli på ubestemt tid, sier hun til Seoghør.no.


Nylig var Carina i Las Vegas sammen med blant andre fotballspilleren John Arne Riise og TV-profilen Triana Iglesias, i regi av spillselskapet Betsson. Carina avslører at Triana er en av grunnene til at hun løp til frisøren kort tid etter at hun kom hjem.

- Jeg kan jo ikke være dårligere enn Triana, som har så fint og blått hår, sier hun.

Tidligere har også internasjonale kjendiser som filmstjernen Helen Mirren (68), popstjernen Nicki Minaj (31) og artisten Katy Perry dukket opp på røde løperen med rosa frisyrer.

Carina Dahl ga i februar ut låten «It Gets Better», hvor hun dukket opp i flere lettkledde scener.

- Jeg prøver ikke å være sexy i hver video. Det er litt tilfeldig at jeg er på soverommet også i denne videoen. Men det er jo en metafor til sangteksten der jeg synger «waking up», som handler om å våkne opp etter bruddet.

- Selv føler jeg meg mer sexy i scenene på stranda enn på soverommet og badet, sa hun til Seoghør.no i forbindelse med premieren på videoen.


LES OGSÅ: - Jeg prøver ikke å være sexy