- Kjæresten min er en en pusegutt

Paradise-paret røper hverandres skjulte sider... Se video!

INGEN HAST MED BARN: Foreløpig har vi bare spøkt med samboerskap og barn, sier «Paradise Hotel»-kjærestene Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen til Seher.no. Foreløpig har de to nok med å passe på Theas hund Jenna. Foto: Anders Myhren, Seher.no
INGEN HAST MED BARN: Foreløpig har vi bare spøkt med samboerskap og barn, sier «Paradise Hotel»-kjærestene Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen til Seher.no. Foreløpig har de to nok med å passe på Theas hund Jenna. Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se videointervju med Paradise-kjærestene Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Emil Løvstad (22) og Thea Bråten Christensen (20) har fått mye oppmerksomhet etter at de to hadde sex foran TV-kameraene i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men også etter at de kom ut fra hotellet gløder følelsene mellom de to realitydeltakerne, og i påsken ble de to kjærester.

- Jeg skulle jo ikke ha kjæreste før jeg ble 30-40. Men hun er jo en utrolig digg jente. Vi har hatt god tid til å finne tonen etter at vi kom ut. Nå ser vi hverandre nesten hver dag, sier Emil til Seher.no.

Inne på hotellet har 22-åringen fått et rykte som en festglad dame-sjarmør, men Thea avslører at hennes nye kjæreste har skjulte sider.

- Han er litt pusegutt. Han liker å kose og kysse. Han tar det også roligere nå, som han har fått kjæreste, he he.

Men Emil hevder at også Thea har forandret seg etter at de to ble et par.

- Hun skal være veldig tøff inne på hotellet, men hun er mye søtere i virkeligheten. Før likte hun ikke å ligge inntil meg å kose, men det gjør hun nå, sier han.

Til tross for de sterke følelsene hevder turtelduene at de ikke har lagt noen videre planer for framtiden sammen.

- Vi har kødda om samboerskap og barn, men det er noe vi tar som det kommer, ler paret til Seher.no.

Se videointervju med Paradise-kjærestene Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Paradise Hotel ser du på TV3 hver uke mandag til torsdag klokken 21.30.

Se Seher.nos Tv-guide HER!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg vil ha en søkkrik type
[obj:media:8552]