Kjæresten liker ikke Gagas stil

- Taylor har fortalt henne at han elsker den virkelige Stefani.

SEKS MÅNEDER: Kinney og Lady Gaga har vært sammen i et halvt år. Foto: All Over Press
SEKS MÅNEDER: Kinney og Lady Gaga har vært sammen i et halvt år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kilder forteller magasinet In Touch Weekly at Lady Gagas kjæreste, Taylor Kinney, ikke lar seg rive med av hennes mer eksentriske sider.

Angivelig ønsker Kinney at kjæresten skal tone ned sin ekstravagante scenepersonlighet og slippe alle former for divaoppførsel når de er sammen.

Artisten har datet skuespilleren Taylor Kinney i seks måneder, men skuespilleren liker ikke store og rare kjoler og bisarre stunt, dersom vi skal tro kilden.

Kilden sier: - Gaga lever med karakteren 24 timer i døgnet, fordi hun føler at fansen forventer det. Gaga, som egentlig heter Stefani Germanotta, skal visst nok være villig til å lempe litt på eksentrisiteten, og har visst nok gått med på å begynne å oppføre seg mer «menneskelig», dersom vi skal tro kildene.

- Taylor har fortalt henne at han elsker den virkelige Stefani, slår i alle fall kilden fast. Paret møtte hverandre da de jobbet med en video til Lady Gaga-singelen «You and I» i juli.

Popstjernen sendte i desember sin støtte til mobbeofferet Jonah Mowry (14), etter at han la ut en video der han fortalte sin historie på YouTube.

- Takk for at du er tøff nok til å dele historien din med oss. Det betyr mye for millioner av mennesker, skrev Gaga på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er stjernenes motetabber

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer