- Kjæresten kostet åtte millioner

Sigrid Bonde Tusvik takker norske skattebetalere for kjæresten.

<strong>SAMBOERE:</strong> Sigrid Bonde Tusvik sier hun håper på å gifte seg med samboeren Martin Jøndahl. Foto: FameFlynet
SAMBOERE: Sigrid Bonde Tusvik sier hun håper på å gifte seg med samboeren Martin Jøndahl. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2010 fulgte norske TV-seere komiker Sigrid Bonde Tusvik (32) i jakten på drømmemannen i NRK-serien «Sigrid søker kjæreste».

Til slutt møtte hun Martin Jøndahl (32) som hun nå er sammen med. Og da Sigrid stod på scenen under et privat arrangement, takket hun norske skattebetalere for kjæresten.

- Martin kostet åtte millioner. Så mye kostet det norske skattebetalere at jeg skulle få kjæreste, skal Bonde Tusvik ha sagt fra scenen ifølge Her og Nå.

Det skal ha kostet åtte millioner kroner å lage «Sigrid søker kjæreste».

I fjor kom nyheten om at Sigrid hadde flyttet inn hos kjæresten, og i anledning komiprisen 2011 avslørte hun overfor Se og Hør at hun håper på å gifte seg med Jøndahl i fremtiden.

- Jeg håper jo han vil gifte seg med meg en dag da, sa hun til Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Håper han vil gifte seg med meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer