Francesco LoPresti

Kjæresten knust etter tapet

Francesco (24) døde.

I SORG: Kaitlin Reagan er i sorg etter at kjæresten Francesco LoPresti gikk bort denne uken. Foto: Instagram/@kaitlin_reagan
I SORG: Kaitlin Reagan er i sorg etter at kjæresten Francesco LoPresti gikk bort denne uken. Foto: Instagram/@kaitlin_reagan Vis mer
Publisert

For syv år siden fikk TikTok-stjerne Francesco LoPresti (24) påvist testikkelkreft, en sykdom han har kjempet mot siden.

Torsdag delte imidlertid kjæresten Kaitlin Reagan den triste nyheten om at 24-åringen har gått bort. Francesco, som har over 700 000 følgere på den populære appen, døde mandag.

- Jeg er virkelig lei meg, fordi målet mitt var at dere skulle få se han ringe i bjella (på sykehuset hvis han ble frisk journ.anm.), men kreften tok livet hans. Francesco døde mandag 21. mars, sier kjæresten tårevåt i en video til sine tre millioner følgere.

- Trenger tid

Selv om hun påpeker at videoen har vært vanskelig å lage, mener Kaitlin at fansen fortjener å få vite at kjæresten har gått bort.

- Han elsket dere og elsket alt dere gjorde for han, at dere så på videoene våre og sto sammen med oss, fortsetter hun, og legger til at det vil ta tid for alle å innse at han ikke er blant dem lenger.

- Jeg kommer tilbake, jeg trenger bare litt tid. Alt jeg gjør på veien videre er for ham, sier hun videre.

Kjæresteparet delte ifølge People hundrevis av videoer sammen på TikTok, hvor de blant annet dokumenterte 24-åringens kamp mot kreften, men også inviterte følgerne inn i forholdet sitt.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Så sent som 11. mars delte de en video hvor de fortalte at Francescos leger hadde sagt at kreften vokste raskt. Bare dager senere ba hun følgerne om å be for ham.

«Jeg elsker deg betingelsesløst og jeg føler meg helt knust», skriver hun til TikTok-videoen, hvor hun torsdag fortalte at kjæresten har gått bort.

LES OGSÅ: - Vil tilbringe mer tid med familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer