Germ:

Kjæresten kidnappet og drept utenfor hjemmet

Kjæresten ble kidnappet utenfor deres eget hjem. Bare timer senere ble hun funnet drept.

KJÆRESTER: Rapperen Germ og Mariam Abdulrab var kjærester og samboere. Nå er sistnevnte død. Foto: Skjermdump Instagram
KJÆRESTER: Rapperen Germ og Mariam Abdulrab var kjærester og samboere. Nå er sistnevnte død. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig forrige fredag var bartenderen Mariam Abdulrab (27) på vei hjem fra arbeid, etter å ha jobbet sent på en bar ved navn Revery: VR Bar. Da 27-åringen ankom hjemmet sitt, som hun delte med kjæresten Jerry Antoine, bedre kjent som rapperen «Germ», skjedde det verst tenkelige.

Det melder People.

RYSTET: Den amerikanske realityprofilen Masika Kalysha hevdet at hun ble kidnappet og banket opp. Så kom sannheten frem. Video: Rød Løper Vis mer

Kidnappet utenfor eget hjem

Germ skal ha ringt nødnummeret med en gang, og fortalt politiet i Atlanta at Abdulrab kom ut av bilen sin, da han så en mann gripe fatt i henne med pistol og tvinge henne inn i et annet kjøretøy som deretter kjørte av gårde.

Fire timer etter nødanropet fant politiet Abdulrabs kropp omtrent halvannen kilometer unna der hun sist ble sett. 27-åringen skal ha blitt skutt flere ganger.

Nå er rapperen i dyp sorg etter å ha sett kjæresten bli kidnappet rett foran øynene på ham. At en mann truet henne med pistol var det siste Germ så av kjæresten mens hun var i live.

Hyller kjæresten

Dagen etter den tragiske hendelsen, tok Germ til Instagram for å hylle sin avdøde kjæreste.

Innlegget består av en bildekarusell med flere søte bilder og videoer av paret. Under skrev han følgende:

«I dag har vært en vanskelig dag. Jeg så min livs beste venn bli tatt fra meg og så tar fyren livet av henne i tillegg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Tiden står helt stille. Men jeg skal sørge for at alle husker hvor uselvisk og glad du var. Du fortjente ikke dette.»

Avslutningsvis oppfordrer han følgerne til å gå inn på innsamlingssida som er opprettet til støtte for familien, og han takker samtidig for all kjærlighet og støtte han har fått.

HOLMENKOLLENDRAPET: Da Maria Iranzo var fire år gammel, så hun moren sin bli drept. Fredag snakker hun om hvordan det har preget livet hennes, Video: NRK Vis mer

I et annet innlegg delte Germ et bilde av et minnemaleri som samfunnet har malt etter Abdulrabs død.

«Jeg elsker deg Mermz. Jeg sa alltid til deg at du var legendarisk. Jeg vet ikke om noen som elsket mer enn deg, du lærte meg så mye om livet. Mariam for alltid».

I skrivende stund har det blitt samlet inn nesten en halv million norske kroner gjennom siden på GoFundMe.

RYSTENDE: I 2000 ble Lena Sløgedal Paulsen (10) og Stine Sofie Sørstrønen (8) brutalt voldtatt, knivstukket og drept i Baneheia i Kristiansand. Jan Helge Andersen og Viggo Kristiansen ble dømt for å ha stått bak - Andersen har tilstått, men Viggo Kristiansen har alltid hevdet sin uskyld. Video: discovery+ Vis mer

Pågrep gjerningsmannen

En 27 år gammel mann har i etterkant av hendelsen blitt pågrepet og arrestert i forbindelse med kidnappingen og drapet av Abdulrab. Han ble pågrepet i Griffin, Georgia, av det lokale politiet etter en biljakt som endte med en kollisjon.

Mannen ble først sendt på sykehus med skader etter kollisjonen, men tirsdag denne uka ble han overført til fengselet i Fulton County.

Atlanta-politiet uttalte forrige lørdag at mannen blant annet er siktet for kidnapping, drap og grovt overgrep med et dødelig våpen.

LES OGSÅ: Hele familien funnet døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer