MACHO: Til daglig er han en ekte muskelbunt, men bak hjemmets lukkede dører er han mer kjent som Roxanne. Foto: All Over Press
MACHO: Til daglig er han en ekte muskelbunt, men bak hjemmets lukkede dører er han mer kjent som Roxanne. Foto: All Over PressVis mer

- Kjæresten hennes er transvestitt

Men Jordans nye mann føler ikke han har noe å skamme seg over.

SEHER.NO: Kjekkasen Alex Reid (34) bruker sminke, parykk og kvinneklær, og er også kjent som Roxanne. I hvert fall om man skal tro FemaleFirst.

Reid skal nemlig ha prøvd å skjule sitt alterego, men akkurat det var frem til hans ekskjæreste Marie Thornett (29) bestemte seg for å prate...

Kilder forteller til nettstedet at Marie skal ha tvunget Alex til å innrømme sin hemmelighet til sin nye kjæreste Katie Price - også kjent som Jordan - etter at hun sendte henne en melding på nettsamfunnet Facebook og hintet om hans fetisj for kvinneklær.

Alex skal deretter ha fortalt en venn:

- Jeg har ingenting å skamme meg over. Det er akkurat som en form for utpressing. Jeg vil at folk skal vite sannheten, men på mine premisser. Jeg skal ikke la henne vri på ting, og få det til å høres verre ut.

Selv om muskelbunten elsker å omfavne sin kvinnelige side, er han ikke med på å være kvinnelig på soverommet.

- Katie håper sikkert at dette er en kinky sexgreie, men det kunne ikke vært lenger unna sannheten. Han har kun sex som Alex, og ikke som Roxanne. Han foretrekker å ha koselige jentekvelder hjemme, prøve ut sine venninners leppestifter, og ha en god sladder, har en venn av ham sagt til Daily Mirror tidligere.

Peter Andre, som tidligere var gift med Katie Price, har tryglet henne om å ikke la deres barn være i nærheten av Alex når han er kledd som Roxanne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Kjemper om å bli plastikk-ikon