- Kjæresten hennes er like stor som en fyrstikk

Mena Suvari vekker oppsikt for sin nye interesse.

LIKER YNGRE MENN: Mena slo gjennom i filmen «American Beauty» i 1999.
LIKER YNGRE MENN: Mena slo gjennom i filmen «American Beauty» i 1999. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar hadde skuespillerinnen Mena Suvari (33) fått nok av sitt 18 måneder lange ekteskap med Simon Sestiti. Han lever nå på foreldres penger.

Det er ingen hemmelighet at Mena elsker yngre menn, og kjærligheten var bokstavelig talt ikke langt unna for den nyskilte «American Beauty»-stjernen.

- Det hevdes at de beste gavene kommer i små pakker. Noe Mena Suvari tydeligvis er enig i, etter at hun ble sett på date med sin fyrstikkstore kjæreste i Los Angeles i dag, skriver nettstedet Daily Mail.

Suvari og den foreløpig ukjente kjæresten, kjøpte seg iskaffe i Santa Monica på onsdag.  Selv er hun ikke mer en 164cm høy, og den nye flørten er et helt hode lavere. Paret har blitt observert flere ganger sammen den siste tiden.

Nylig var Mena aktuell på norske kinoer i filmen «American Pie: Reunion», og har samtidig frontet romprodusenten «Captain Morgan» i USA. Hennes første ekteskap med Robert Brinkman, varte kun i fem år.

Tydeligvis liker hun det kort...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nå er hun av markedet 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer